Belestünk a Falco edzésére, és hoztunk róla sok képet

Válogatottak nélkül, de az új légiósokkal készül a csapat a következő sikerekre.
A Falco új igazolásai (Cnowles, Brown, Tiby, Pot és Krivacsevics) már régóta a többiekkel készülnek, de két válogatott csapattársukkal (Perl és Keller) még nem találkoztak, lévén ők épp Európa Bajnokságon járnak.
Falco kc nyilvános edzése 2022
Két nehéztüzér, Cnowles és Brown
Mészáros D. Zsolt
S bár már így foghíjasan lejátszottak már egy edzőmeccset zárt kapuk mögött, még mindig az erőnléti edzések vannak túlsúlyban, de, mint képeinken is látszik, azért a labda is előkerült.
Falco kc nyilvános edzése 2022
Bal oldalt egy ismerős, Barac, mellette a Golománt helyettesítő Tiby, illetve Cnowles
Mészáros D. Zsolt
Ezen a héten is lesz két edzőmeccs az osztrák Kapfenberg Bulls és a ZTE ellen, de nézők erre sem mehetnek még. Először a Horváth Zoltán Emléktornán (szeptember 23-24) láthatják a szurkolók a csapatot, az új fiúkat, és arra már a két válogatott is hazatáér.
Falco kc nyilvános edzése 2022
Az új irányító, a szerb válogatott Stefan Pot
Mészáros D. Zsolt
Az első hazai BL meccsre az UCAM Murcia ellen viszonylag sokat kell várni (október 12.), és a bajnokság is a következő hónapban startol, de onnan nagyon sűrű lesz a csapat menetrendje, a remények szerint hasonló sikerekkel, mint tavaly. (Ha a képre kattint, megnyílik a galéria).
Falco kc nyilvános edzése 2022
Tiby tüzel
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!