Barac és Verasztó is marad a Falco játékosa

Épül a következő szezon csapata.

Tovább épül a jövő évi csapat. Nagy örömmel jelentjük be, hogy a kétszeres bajnoki aranyérmes és egyszeres kupagyőztes horvát magasemberünk jövőre is csapatunk játékosa lesz - írja a klub honlapja . Az utóbbi két szezonban Boris nagyon fontos része volt csapatunknak, és többször is nehéz helyzetben tudott előlépni. Az idei döntő volt erre ismét jó példa, ahol a 4. mérkőzésen szerzett 17 pontjával, csapatunk legeredményesebb játékosa volt.

Horvát légiósunk stabil teljesítményt nyújtott a magyar bajnokságban. 9,3 dobott pontot és 3,7 lepattanót szerzett, fontos része Milos rotációjának, meccsenként 20,3 percet töltött parkettán. A Bajnokok Ligájában is számíthattunk rá, ahol 12 meccsen lépett parkettára. A 206 centi magas játékosunk 11,6 pontot és 4,9 lepattanót átlagolt.

Boris, így értékelte a szerződéshosszabbítást: "Nagyon örülök, hogy plusz egy évvel sikerült meghosszabbítanom a szerződésmet. Sikerekben gazdag két szezont töltöttem itt. A legnagyobb élményem még mindig a fantasztikus szurkolótáborunk. Óriásiak vagytok, mindig számíthatunk rátok, már most hívlak Titeket, hogy töltsük meg az Arénát minden bajnoki és BL meccsen!"

Boris Barac mellett Verasztó Péter is aláírt a következő szezonra. Peti a magyar bajnokságban 38 alkalommal lépett pályára, és az 1-es poszton bevethető fiatal játékosunk agresszív védekezésével vívta ki a perceit. Peti legeredményesebb meccsét az SKC csapata ellen jegyezte, ahol 7 pontot is szerzett - így a falcokc.com.

Fiatal játékosunk, így nyilatkozott a hosszabbításról: "Számomra mindig a Falco volt és lesz a prioritás. Nagyon örülök, hogy az előző szezonban sikerült kiharcolnom a helyem a rotációban, és ezzel megkaptam a lehetőséget a szerződéshosszabbításra. A mögöttünk hagyott szezonban egy célt tűztem ki magam elé. Be akartam bizonyítani az edzőknek, az irodának, hogy helyem van a keretben. A +1 év azt bizonyítja, hogy a hozzáállásommal és edzésmunkámmal elértem ezt a célom. Nekem már el is kezdődött a következő idény!"

Az élet tehát nem állt meg a bajnokság után, a mai bejelentésekkel együtt már 6 játékosunknak van élő szerződése a 2022/2023-as szezonra (Perl Zoltán, Sövegártó Ábel, Kovács Benedek, Keller Ákos, Boris Barac, Verasztó Péter) - írja a honlap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!