Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bajnokcsapathoz bajnok-sál

Igazi ereklye a szurkolóknak.
Hirdetés
-----

Új ereklyével bővült a Falco-család, már kapható a bajnoki címekre emlékeztető sál.

A legújabb relikvia egyik oldala sárga, másik oldala fekete. Bal oldalon a Falco-címer található a két csillaggal, középen a BAJNOKCSAPAT felirat, jobb oldalon pedig a két serleg, a két évszámmal: 2008 és 2019.

Bajnokcsapathoz bajnok-sál

Az új szezonban már az új sállal szurkolhat

A koronavírus-helyzetre való tekintettel a klub jelenleg csak online rendeléseket tud felvenni, de vállalja, hogy Szombathelyen és vonzáskörzetében ingyenesen és érintkezés-mentesen házhoz szállítja a terméket.

Ehhez nem kell mást tenni, mint írni a shop@falcokc.com e-mail címre (név, cím és a rendelni kívánt darabszám megadásával).

További részletek a falcokc.com oldalon.

Sok újdonsággal készülnek

Újabb jó hír szurkolóknak, hogy hamarosan megújul a klub webshopja, de idővel tervezik egy Falco shop létrehozását is.

A közeljövőben egyébként még több meglepetéssel készülünk fanatikusainknak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés