Történelmi Bajnokok Ligája mérkőzését a szombathelyi hősöknek ajánlja a Falco

Kétszáz tiszteletjegyet adnak nekik a VEF Riga elleni meccsre.
-----

Történelmi mérkőzésünket a szombathelyi hősöknek ajánljuk – írja a sárga-feketék honlapja.

Az előző Bajnokok Ligája fordulóban szerzett győzelme és a Treviso rigai veresége miatt a saját kezében van a szombathelyiek sorsa. A képlet egyszerű, ha nyernek, akkor történelmet írnak, és első magyar csapatként jutnak be a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata közé – idézi fel a a BB1.hu.

„Ezt a történelmi lehetőséget, élményt szurkolóink mellett szeretnénk megosztani Szombathely hétköznapi hőseivel. Csapatunk szeretné köszönetét kifejezni a rendvédelem, katasztrófavédelem és az egészségügy dolgozói felé. A Vas Megyei Katasztrófavédelem Igazgatóság, a Rendőr-főkapitányság a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Mentőszolgálat Szombathelyi Mentőállomás, és az Szombathelyi Egyetemi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház dolgozóit összesen 200 db tiszteletjeggyel leptük meg” – áll a sárga-feketék közleményében.

A VEF Riga elleni Bajnokok Ligája mérkőzésünk 2021.12.22-én 20:00 órakor kezdődik.

Falco KC-Sopron
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!