Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Paks ugyan nehezebben, de meglett

Tornagyőztes a Falco.
-----

Ase - Falco 73-78 (16-25, 16-16, 20-16, 21-19)

Az 1. negyedben az Anderson - Várradi, Doktor, Bruinsma, Searcy ötössel léptönk pályára. Az első pontjainkat amerikai centerünk, Searcy szerezte, 4 perc után 4-4 volt az állás. Anderson büntetőzött, majd kintről is tisztán dobott, a negyed közepén 7-10-re vezettünk. Ezután a csereként beszálló Lake növelte pontjainkat, majd Anderson triplának örülhettünk, ö-15. A játékrész végén Benke pontjai, majd Lake zsákolásának és Doktor hármasának örült a hazai publikum, 16-25. 

A 2. negyed Lake zsákolásával indult, majd Valerio-Bodon triplájával zárkóztak a paksiak, 21-29. Ezt követően felváltva estek a kosarak, a játékrész közepén 25-32 állt a táblán. A csereként beszálló Kovács B. duplája után, 25-37-nél Dzunics időt kért. A félidő hajrájában Benke triplája, aztán Kovács bedobott büntetői következtek, 27-41. A 18. perctől a dudaszóig standig ovation, azaz álló vastapssal emlékezett az Aréna Savaria közönsége Horváth Zoltánra, az Égi centerre. A szünetben 32-43 volt az állás. 

A 3. negyed a válogatott Eilingsfeld kosarával indult, amire Bruinsma triplával felelt.  A játékrész derekán többet hibáztunk, mint az ellenfél, Shepard révén feljöttek 45-48-ra. A negyed hjarájában azt láthatta a kilátogató 1350 néző, hogy Lake dobott pontokat egy sszép akció végén, majd órisái védekezése után Bruinsma triplával tette egyértelművé fölényünket, 52-59. 

A 4. negyedet lake kosarával kezdtük, aztán gyorsan 2 kosárral válaszoltak, 57-61 vol taz állás 8 perccel a torna vége előtt. Fiatal amerikai centerümk, Lake szinte végig a pályán, jól játszik. A negyed közepén ismét Lake volt eredményes, 62-67 állt a táblán. Az utolsó percekben Váradi, Anderson pontjai biztosították be a tornagyőzelmet, 73-78 lett a vége – írja a klub honlapja .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra