A Falco játékosai egy beteg szurkoló kezelésére ajánlották fel BL prémiumukat

Szeretnék felhívni a figyelmet a nehezebb helyzetben lévő családokra.
-----

Karácsony előtt arról számoltunk be, hogy a Falco a Karitásznak A Falco a Karitásznak gyűjt adományokat 2021. December 19. 14:05 gyűjt ajándékokat. „Évről-évre a karácsony előtti utolsó hazai mérkőzésünkön egy nemes cél érdekében gyűjtést szerveztünk, ahol szurkolóink mindig egységesen léptek fel. Hol nehéz sorsú gyerekeknek, családoknak, hol szervezeteknek gyűjtöttünk, és ez idén sem lesz másképp.” - írtuk akkor, ám máris itt van az újabb jótékonykodás a csapat részéről.

A bravúros BL továbbjutásért kapott prémiumot játékosaink nemes ügyre fordítják. Az egész csapat egyöntetűen a kezdeményezés mögé állt, és Váradi Benedekék mellett a szakmai stáb is támogatja az adományozást. A csapatkapitány elmondta, hogy a Riga elleni győzelem után nem sokkal pattant ki az ötlet a játékosok fejéből.

Falco-Riga
nyugat

„Nem volt kérdés, hogy a kapott összeggel egy fontos ügyet szeretnénk támogatni. A cél és az eszköz meg volt, és igazából rövid időn belül megtaláltuk, pontosan, mire is szeretnénk fordítani a prémiumot. A csapat egyik nagy rajongójának gyógykezelésére ajánlottuk fel az összeget. Keresztes Vida az összes hazai bajnoki és a legtöbb vendég mérkőzésen ott van a csapattal, annak ellenére, hogy betegsége miatt mozgáskorlátozott. Természetesen tudjuk, hogy rengeteg más nehéz helyzetben lévő család van, ahova szintén jó helyre került volna a felajánlásunk. Ezzel a kezdeményezéssel Keresztes Vida mellett szeretnénk a hozzá hasonló nehezebb helyzetben lévő családokra is felhívni a figyelmet! Segítsünk Együtt!” - írja a klub honlapja .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!