A Falco játékosai a szombathelyi Paragvári Iskola alsósainál jártak vendégségben

Volt beszélgetés, autogram-osztás, egy kis kosárlabda és sok ováció.

A szombathelyi Paragvári Általános Iskola gyerkőceinek nagy álma teljesült tegnap, amikor testközelből láthatták az addig csak távolról csodálható kosárlabdázókat. Ha emlékszünk a gyerekkorunkra, akkor egyúttal arra is, hogy ez mekkora élmény tud lenni.

A Falco KC régóta járja ezért az iskolákat, mert tudják, amit a várostól kapnak, azt nem csak a pályán kell visszaadni. A klub Facebook-oldalán ezt olvashattuk: "Ma délelőtt ismét ellátogattunk egy szombathelyi iskolába. Ezúttal a Paragvári iskola tornatermében vendégeskedtünk, és remek 2x45 percet töltöttünk el a 3. és a 4. évfolyam diákjaival. Volt bemutatkozás, kérdez-felelek, és a végén egy kis kosarazás is."

És mindez egy rövidke filmben, isteni. Ja, és a nagyok se feledjék, holnap este hattól ők is láthatják kedvenceiket az Arénában a Debrecen elleni bajnokin.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!