A Falco három játékosa a Katolikus Karitász szombathelyi gyerektáborában járt

Falco sálak, Falco ruhák, szép az élet.
-----

"A szombathelyi Karitásszal már többször is sikeresen segítettünk a rászorulóknak, múltkor a karácsony előtti utolsó hazai mérkőzésünkön egy nemes cél érdekében gyűjtést szerveztünk, ahol szurkolóink és csapatunk a Katolikus Karitász Szombathelynek segített. A szervezet karitatív tevékenységet végez, a szombathelyi rászorulóknak segít nap, mint nap - számol be a klub honlapja.

Majd így folytatják: Nyáron is folytatódott az együttműködésünk, a mai nap folyamán 3 játékosunkkal, Kovács Benedekkel, Sövegjártó Ábellel és Verasztó Péterrel látogattunk ki a nardai táborba. A délelőtt során 100 gyerekkel találkoztunk, és tartottunk nekik kosárlabda/Falco kvízt, illetve játékosaink egy-két történetet is megosztottak a fiatalokkal.

Természetesen a közös, valamint egyéni képek sem maradhattak el, amiknek a gyerekek mellett a táborszervezők is nagyon örültek. Az 1 órás beszélgetés végén pedig megleptük az egész Karitász-csapatot kisebb-nagyobb Falco-s ruhákkal, amiket mind a kicsik, mind a nagyok szívesen hordtak."

Falco - gyerektábor
falcokc.com
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!