Hirdetés
Hirdetés

55 jegyet kapott a Falco a Kaposvártól

Másfél óra alatt elfogytak a belépők.
Hirdetés
Hirdetés
Frissítve: A klubtól kapott tájékoztatás alapján, másfél óra alatt elfogytak a belépők.

Korábban írtuk:

A hétvégi Kaposvár ellen mérkőzésre korlátozott számban tudnak a somogyiak vendégjegyeket biztosítani.

Jegyvásárlási időpontok:
01.17 csütörtök: 14:00-16:00
01.18 péntek: 09:00-12:00 illetve 14:00-16:00-ig

A Kaposvári KK a következő tájékoztatást küldte:

Kedves Sportbarátaink, kedves Szurkolók!

A Kaposvári Városi Sportcsarnok szomszédságában épülő Kaposvár Aréna építési munkálatai miatt, valamint az ősz folyamán előfordult szurkolói rendbontás miatt a korábbi éveknél szigorúbban kell vennünk a vendégszektor terhelhetőségét. A hatóságok a soron következő mérkőzésre 55 db vendégjegy árusításához járultak hozzá, melyeket a szombathelyi klub részére eljuttatunk. Több vendégszurkolót nem áll módunkban beengedni, ebből kifolyólag kérjük, akinek nincs belépőjegye, ne induljon útnak!

A vendégszektor bejárata építési területből a rendezvények idejére ideiglenesen megnyitott rész, amelyet a kivitelező minden rendezvényre megpróbál a lehető leginkább akadálymentesíteni, de kérünk minden érkezőt, hogy óvatosan közlekedjen a fokozott botlásveszély, talaj-egyenetlenségek miatt!

Természetesen vendég büfé várja majd a szurkolókat, ami most is a vendég szektor ajtajával szemközt található RG-csarnokban lesz kialakítva.

Kérjük, hogy amennyiben módjukban áll, a vendégszurkolók a rendezvény ideje alatt a Jégcsarnok melletti kavicsos parkolót használják, a mérkőzést követően abban az irányban hagyják el a Sportcsarnokot.

Az U20-as mérkőzés ingyenesen megtekinthető, azt követően kiürítés után 17 órakor van kapunyitás az NBI/A csoportos felnőtt mérkőzésre.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés