Elkezdte a FALCO

Ma délelőtt Kálmánék a kiscsarnokban fociztak. Eközben a vezetőség is gőzerővel dolgozik: magyar és külföldi játékosoknak is ajánlatot tettünk. Körvonalazódik a felkészülési program is.

Ma délelőtt megtartotta első edzését a 2010/2011-es szezonra készülő FALCO-SZOVA KC Szombathely. A tréning laza volt, a Sugár úti kiscsarnokban futballoztak Kálmánék.

A csapatból mindenki ott volt, még Nárai Bence is, igaz ő csak civilben, hiszen az U18-as EB miatt csak a jövő héten csatlakozik társaihoz.

Focizott első edzésén a Falco
Az új igazolás, Simon László is ott volt a FALCO első edzésén. Tekintse meg galériánkat!
Mészáros Zsolt

A FALCO egyébként augusztusban heti 8-10 edzéssel készül. Szombatig egyelőre még csak rávezető jellegű foglalkozások lesznek, hétfőtől azonban már indul a kemény munka.

Gráczer György ügyvezetőtől megtudtuk, a klub továbbra sem mondott le arról, hogy magyar játékosokkal erősítse meg keretét. Több kiszemelttel is tárgyalásban állnak, ám ők egyelőre még nem adtak választ. Közeledtek az álláspontok a légiósokkal is, akikkel akár már a napokban megegyezés születhet.

A bajnoki rajtig még 66 nap van hátra. Körvonalazódik a felkészülési program is.

Edzőmérkőzések:

2010. szeptember 03. péntek, 18:00 FALCO-SZOVA KC Szombathely – Komarno (SVK) (Arena Savaria)

2010. szeptember 16.-19. között: Göcsej Kupa (Zalaegerszeg)

2010. szeptember 24.-26. között: I. Horváth Zoltán Emléktorna (Arena Savaria) Résztvevők: Atomerőmű SE, Pécsi VSK, FALCO-SZOVA KC Szombathely, külföldi vendégcsapat.

További 3-4 edzőmérkőzés szervezés alatt áll.

Szezon start: 2010. október 09. szombat: FALCO-SZOVA KC Szombathely – Kaposvári KK

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!