Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elhunyt Horváth Zoltán

A FALCO 30 éves kosarasa ma reggel autóbalesetet szenvedett. Este hétkor megemlékezés.
-----

A FALCO-SZOVA KC Szombathely centere, Horváth Zoltán ma hajnalban Sopronból tartott hazafele Toyota típusú személygépkocsijával, amikor áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött. (A tragikus baleset részleteit itt ismerhetik meg Halálos baleset a jeges úton Tömördnél - Elhunyt a Falco kosarasa 2009. December 28. 13:07 .)

A 30 éves kosaras életét a szombathelyi Markusovszky kórházban az orvosok már nem tudták megmenteni.

A hírt a könnyeivel küszködő Gráczer György megerősítette honlapunknak.

Szombathely városa sajtóközleményben tudatta, a kosarast saját halottjának tekinti.

Óriási veszteség érte csapatunkat, hiszen nemcsak egy kiváló válogatott centert, hanem egy remek embert, barátot veszítettünk el. Nyugodj békében Cece!

Tekintse meg a Horváth Zoltánról készült videót, amelyet az egyik FALCO szurkoló készített!

A FALCO szurkolóktól kapott tájékoztatás szerint Szombathelyen, az Arena Savaria előtt este hétkor megemlékezést tartanak. Emlékezve kedvencükre, az egyik legjobb magyar kosárlabdázóra, Horváth Zoltánra.

Minden szurkolót csapatszimpátiától függetlenül várnak.

Horváth Zoltán (1979-2009)

Szombathely MJV Önkormányzatának közleménye

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megdöbbenéssel értesült a FALCO KC kiváló kosárlabdázójának, Horváth Zoltán tragikus haláláról.

Horváth Zoltán Szatmárnémetiben született. Zalaegerszegen kezdte kosaras pályafutását, melyet 2008-tól a vasi megyeszékhelyen folytatott. A magyar válogatott tagja.

Horváth Zoltán, „Cece” Szombathelyen hamar barátokra lelt, otthon érezte magát. Olyan, mint egy igazi család- nyilatkozta utolsó interjújában, a csapatáról és társairól.

A család karácsonyi ünnepségről tartott Sopronból haza, a második családjához, a FALCO-hoz, hogy velük is együtt ünnepeljen, és persze eddzen, készüljön a csapat következő mérkőzésére. Ekkor történt a tragédia.

Szombathely város sportélete nemcsak egy kiváló centerrel, hanem egy remek tehetségű emberrel, társsal lett szegényebb.

Emlékét méltó módon megőrizzük.

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata Horváth Zoltánt saját halottjának tekinti.

Szombathely 2009.december 28.

A Szombathelyi Haladás sajtóközleménye:

A Szombathelyi Haladás megdöbbenéssel értesült Horváth Zoltánnak, a FALCO játékosának halálhíréről.
A szombathelyi sportéletet pótolhatatlan veszteség érte, remek emberrel, nagyszerű játékossal lettünk szegényebbek.

A Haladás valamennyi munkatársa, labdarúgója nevében fejezzük ki részvétünket családjának, a FALCO-nak.

Arra kérjük minden szurkolónkat, hogy este hét órakor csatlakozzanak a kosárbarátokhoz, az Arena Savariánál tartandó megemlékezésen.

Tóth Péter
csapatkapitány, Szombathelyi Haladás

Dobány Lajos
ügyvezető, Szombathelyi Haladás

dr. Czeglédy Csaba
alpolgármester, a Szombathelyi Haladás többségi tulajdonosának képviselője

A Szombathelyi Dobó SE közleménye

A Szombathelyi DOBÓ SE sportolói, edzői, vezetősége megdöbbenéssel értesült a FALCO KC válogatott kosárlabdázója, Horváth Zoltán tragikus haláláról. Meggyőződésünk, hogy a csupaszív sportember elvesztésével Szombathely sportéletét is súlyos veszteség érte.

A mérhetetlen fájdalom és gyász óráiban ezúton fejezzük ki mély részvétünket a nagyszerű sportember családjának, hozzátartozóinak, csapattársainak, az egyesület vezetőségének, és a Falco népes szurkolótáborának.

A Szombathelyi DOBÓ SE nevében:

Horváth Vilmos elnök

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Halálos baleset a jeges úton Tömördnél - Elhunyt a Falco kosarasa

Megpróbálta az úton tartani árok felé sodródó járművét egy Toyota vezetője, de egy cukorrépa szállító alá csapódott. A férfi a kórházban meghalt.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra