Korábbi FALCO kosarast igazolt a Körmend

Mikalaj Alekszejev hétfőn intézi vízumát és a FALCO után bemutatkozik a másik vasi csapatban, a Körmendben is.

A BB1.hu férfi kosárlabda hírportál információi szerint a játékos tegnap írta alá szerződését a körmendiekhez.

Ma késő este fehéroroszországi otthonában értük utol a centert, aki egyáltalán nem lepődött meg, hogy Magyarországról kerestük, hiszen ahogy fogalmazott, rövidesen úgyis személyesen találkozik a magyar kosárlabda barátokkal.

– Gondolom azért keres, mert megtudta valahonnan, hogy tegnap aláírtam a Körmend csapatához. A hír igaz, hétfőn intézem a vízumom, és rövidesen utazom Magyarországra. Tudom, hogy rendkívül pikáns a helyzet, hiszen korábbi csapatom, a Falco egyik legnagyobb riválisához szerződök. A Körmend a legutóbbi két meccsét elvesztette, azért megyek, hogy segítsek. Egy évre írtam alá, hosszabb távra egyelőre nem tervezek. Tavaly sérült voltam, egy évig csak gyógyulgattam, nagyon nehezen találtam csapatot. A körmendiek hívó szava kapóra jött. Szívesen megyek vissza Magyarországra, hiszen csodálatos évet töltöttem ott - mondta a BB1.hu-nak Alekszejev.

Mikalaj Alekszejev tagja volt a Falco 2008-as bajnokcsapatának, amelyik éppen Körmenden lett bajnok. A fehérorosz válogatott az utolsó, mindent eldöntő meccse 32 pontot dobott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!