Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kötelező győzelem

A megszokottnál kicsit kevesebb szurkoló látogatott ki a Sugár útra vasárnap este a Falco-Honvéd bajnoki kosárlabda mérkőzésre. A találkozót 112-97 arányban a sárga-feketék nyerték, de a mérkőzés hagyott némi kívánni valót maga után.
Hirdetés
-----

A megszokottnál kicsit kevesebb szurkoló látogatott ki a Sugár útra vasárnap este a Falco-Honvéd bajnoki kosárlabda mérkőzésre. A találkozót 112-97 arányban a sárga-feketék nyerték, de a mérkőzés hagyott némi kívánni valót maga után.

Némiképpen meglepte a szombathelyieket, hogy az első percekben a megilletődöttség semmi jele sem volt látható a sereghajtók táborába tartozó fővárosi piros-fehéreken. Ennek eredményeként 7-3-ra vezettek is az egy hete igazolt Hamilton vezérletével a vendégek. Ekkor kapcsolt Dzunics, majd Kálmán is partner volt a ritmusváltásban és máris 12-9-nél találhatták magukat a csapatok. Nem is bírták követni Farkas Attila tanítványai a sárga sólymok szárnyalását, villámgyorsan tíz, majd húsz pont lett a különbség. Egészen a harmadiknegyed utolsó két percéig minden ment a "normál kerékvágásban": a Falco irányított, a Honvéd próbálkozott, nem sok sikerrel.
Ám a 28. perctől valami megszakadt a vendéglátóknál: pontatlanul kezdtek dobni, szellősebben védekeztek Tarle-ék, és Vukacevic és Odom fickándozásának következtében fel is zárkózott a Honvéd nyolc pontra, ami már veszélyes közelséget jelentett. Jókor jöttek Dzunics és Pankár triplái, no, nem mintha nyugtatgatni kellett volna a közönséget, hiszen a publikum ezen az estén biztatásra egyetlen perc erejéig sem volt hajlandó. Így hát néma csendben vették tudomásul azt is, hogy azért meglett ez a meccs, mivel a végjátékra némiképpen összekapták magukat Szrecsko Szekulovics fiai, de érezhető volt, hogy ez a produkció nem az igazi.
Egy hét múlva szombaton, Körmenden, Marc-Falco összecsapásra kerül sor.

Szerecsko Szelukovics a mérkőzés után pillatanok alatt távozott a csarnokból.
Farkas Attila: 97 pontot dobni Szombathelyen, nem kis teljesítmény, gratulálok a srácoknak. Számunkra fontos találkozók jönnek, bízom benne, hogy ezeken a jó játék mellett még győzni is tudunk majd.

Falco KC Szombathely - Bp. Honvéd      112-97 (34-23, 25-21, 22-27, 31-26)

Szombathely, 1000 néző. Vezette: dr. Páli, Nagy II. L.

Falco: Kálmán (35/3), Dzunics (31/12), Pankár (19/15), Ivanovic (10), Tarle (10). Csere: Henrik (-), Kolonics (2), Jávorszki (5/3). Edző: Szrecsko Szekulovics.

Honvéd: Hamilton (19/3), Borszéki (9), Nagy B. (3), Vukacevic (25/3), Odom (23). Csere: Nagy P. (11), Pálffy (2), Szabó G. (5/3). Edző: Farkas Attila.

Kipontozódott: Borszéki (27.), Pankár (32.), Hamilton (36.), Odom (37.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés