Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pichler Gergely technikai vezető távozik a Falcótól

„Kívánom, hogy a sárga-fekete mezre felkerüljön a harmadik csillag!”
Hirdetés
-----

„2-3 éve érlelt komoly döntést hoztam meg. Július 13-án beadtam felmondásom a klubnál. Több időt szeretnék a családommal tölteni, kislányom iskolás lesz szeptembertől ami egy komoly lépcsőfok. Elfáradtam - kimerültem, ez a munkakör folyamatos erőfeszítésekkel jár, hétköznapok - hétvégék - folyamatos utazások. Utóbbi években már a nyári szünet is végig feladatokkal telt meg. Maximális energiákkal a kosárlabda szeretetének szenvedélyével igyekeztem végezni a mindennapi munkámat. A klub óriási fejlődésen ment keresztül ami egy direkt BL csoportkörbe kerüléssel csúcsosodott ki, büszke vagyok arra, hogy ennek részese lehettem. A 2 bajnoki cím megszerzése óriási siker, az örök rivális Körmend otthonában melyek csapatmunka által születtek.

Pichler Gergely
falcokc.com

Ezer szállal kötődöm Szombathely városához, itt születtem majd 1994-től a Falco igazolt utánpótlás játékosa voltam. 2000 óta dolgoztam a klubnál. Most úgy érzem, hogy friss levegőre van szükségem. Gráczer Úr azonnal marasztalni próbált, ami jól esett és nagyra értékelem az erőfeszítéseit, ugyanígy a tulajdonos város képviselőjével is egyeztettem. A jövő mit hoz nem lehet tudni, lehetséges, hogy visszakanyarodom a kosárlabda irányába később. Felmondási időmet augusztus 31-ig kitöltöm, és teljes munkaidőben végzem feladataimat addig. Az utódommal, Gábor Mátéval 3 éve dolgozom együtt, úgy érzem felkészült a feladatra. A csapat sikeréért szorítok. Kívánom, hogy a sárga-fekete mezre felkerüljön a 3. csillag! Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!” - nyilatkozta a klub honlapjának .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés