A ZTE legyőzésével döntős Sopronban a Falco

Pedig Govens és Zsigeranovics alig, Perl és Tóth pedig egyáltalán nem játszott.
 
 
 
 
 

A ZTE legyőzésével döntős Sopronban a Falco

Pedig Govens és Zsigeranovics alig, Perl és Tóth pedig egyáltalán nem játszott.

Az ezüst- és bronzérmes csatájával indult a 2017-es Krasznai Kupa Sopronban. Mindkét oldalon akadt hiányzó: ahogy arról már korábban írtunk, Vaughn még nem érkezett meg a kék-fehérekhez, a szombathelyieknél pedig a válogatott Perl-Tóth duó még pihenőjét tölti.

Az első negyedben fej-fej mellett haladtak a csapatok. Potyogtak a kosarak mindkét oldalon, egész jó százalékkal dobtak a játékosok, a védekezés mindkét oldalon hagyott kívánni valót maga után. Horváth vívott dobópárbajt Govensszel és Borisovval, tíz perc után 25-21 volt az állás. A folytatásban sem változott a játék képe, a ZTE vezetett, de a Falco egy pillanatra sem szakadt le. A 43-42-es félidő Norfleet kosarával alakult ki.

Benke belelendült a fordulás után, a zalaiak növelni tudták előnyüket a harmadik negyedben, ráadásul a hajrában kipontozódott Govens (mindössze 18 percnyi játék után). Már tizenöt is volt közte, végül 70-63-ról indult a záró felvonás.

Norfleet vezérletével tovább tapadt a Falco, 72-69-nél időt kért Bencze Tamás. Borisov távolról kiegyenlített, majd Váradi triplával fordított. Innentől kezdve a sárga-feketék diktáltak. Zsigeranovics a 37. percben kiszállt, így az utolsó három percre már centerük sem maradt a vasiaknak. 81-89-nél a ZTE megpróbálkozott még egy időkéréssel, de a hajó már elúszott. Döntős a Falco, Mohácsiék pedig a bronzért játszhatnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!