Zigeranovic szombati játékára kevés az esély

A Falco centere szeretne játszani a playoff második meccsen, de jelenleg elég nagy fájdalmai vannak.
 
 
 
 
 

Zigeranovic szombati játékára kevés az esély

A Falco centere szeretne játszani a playoff második meccsen, de jelenleg elég nagy fájdalmai vannak.

Tegnap este a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 82-72-re legyőzte a Kaposvárt a negyeddöntő első mérkőzésén. A sárga-feketék győzelme vezéráldozatot is követelt, hiszen szerb centerük, Ivan Zigeranovic kilenc percnyi játék után kivált, miután Winsome Frazier rálépett a lábára, és aláfordult a bokája.

- Elég szerencsétlen eset volt, felugrottam, és amikor földet értem, az ellenfél egyik játékosa rálépett a lábamra, ami után aláfordult a bokám - mondta a BB1.hu-nak Zigeranovic, aki 8 pontot és 2 lepattanót hozott össze, azalatt, amíg a pályán volt. - Most elég nagy fájdalmaim vannak, mindent megteszek, hogy játszhassak, hiszen ott akarok lenni a pályán, és nagyon szeretnék segíteni a csapatnak, hogy minél előbb lezárja a párharcot. Két nap van még a következő meccsig, rajtam nem múlik, ha csak egy kicsi esély is lesz rá, beöltözöm, de egyelőre nem hiszem, hogy játszhatok... A klub is mindent elkövet, hogy mielőbb felépüljek, megyek ma egy specialistához, illetve fájdalomcsillapítókat is kapok.

Ezt követően a mérkőzésről is ejtett néhány szót.

- Azt hiszem, megmutattuk az első félidőben, hogy ha a maximumot nyújtjuk, akkor mire vagyunk képesek. Hamar eldőlt, hiszen már több mint húsz ponttal is vezettünk. A félidőben megbeszéltük az edzővel, hogy nem fogok tudni játszani, ezt követően egy kicsit elfáradt, és megállt a csapat. A Kaposvár élt a lehetőséggel, remekül kihasználta azt, hogy nem volt rajta nyomás, nekiálltak dobálni, és miután ültek is a távoli kísérleteik, visszajöttek a meccsbe. Ettől függetlenül csapatunk karakterét mutatja, hogy nem estünk kétségbe, így végül nem született meglepetés. Az a legfontosabb, hogy nyertünk, semmi más. Egy-null ide, de nem dőlhetünk hátra, mert a párharcnak még nincs vége, semmi sem dőlt el - zárta szavait Zigeranovic.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!