falco alba fehérvár 

Veretlen maradt hazai pályán a Falco

Simább is lehetett volna, végül kiizzadták az Alba ellenit a vasiak.
 
 
 
 
 

Veretlen maradt hazai pályán a Falco

Simább is lehetett volna, végül kiizzadták az Alba ellenit a vasiak.

Lóránt nélkül, Bullcokkal állt fel az Alba. Inkább a fehérváriak irányítottak az első etapban. Sokszor nem volt játék, inkább csal streetball. Reddic és Boykins dobópárbaja után 16-18-as állással ért véget az első felvonás. Dzunics nagyon leteremtette Filipovityot.

A folytatásban sem alakult ki tudatos játék, maximum két passz után dobtak a csapatok. A Falco feljavult támadásban, Balmazovics hármasával a 18. percben először lett kétszámjegyű a különbség (35-25). Bíró ziccere után időt kért Dzunics. 42-32-es állással vonultak félidőre a csapatok.

Keller triplája nyitotta a második játékrészt, amire Curry felelt. Filipovitynak is megjött a dobókedve, ő is kintről volt eredményes. Összekapták védekezésüket a hazaiak, állandósult a különbség. Keller a harmadik tripláját jegyezte, 55-47-nél először kért időt a Falco. A harmadik negyed után 60-47 volt az állás.

Bullock megszerezte első pontjait, távolról, majd Freeman is betalált kintről, ezzel újra tízen belülre került a bronzérmes (60-53). Curry csak egyet dobott be, Bullock viszont ismét hozzátett egy hármast (61-56). Kezdett meleg lenni a pite a vasiaknak, 66-62-nél, Heath két büntetője előtt, másodszor kért időt a Szombathely. Mindkettő kimaradt. A végén a Falco volt a szerencsésebb, bár összességében megérdemelten nyert, és maradt veretlen az Aréna Savariában.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!