Vasi kosárrangadó Körmenden

Taylor visszatért, Csorvási nem játszhat.
 
 
 
 
 

Vasi kosárrangadó Körmenden

Taylor visszatért, Csorvási nem játszhat.

A felsőház negyedik fordulójában vasi rangadót rendeznek. A hétvégén szabadnapos Körmend eddig mind a két fellépését elveszítette a középszakaszban, sőt előtte Kecskeméten és Pécsen is kikapott az alapszakaszban, így négy meccse nyeretlen, míg a sárga-feketék a KTE legyőzése után, szombaton a bajnok Alba Fehérvár otthonában maradtak alul egy ponttal, 71-70-re.

Gasper Potocnik, az Egis Körmend vezetőedzője: A Falco egy remek csapat, amely jó formában érkezik hozzánk, jól játszott legutóbb Székesfehérváron is, ahol egyik legfontosabb játékosa nélkül is győzelmi esélye volt. A periméteren extra játékosai vannak, akik válogatottak és kellőképpen tapasztaltak, nem lesz egyszerű dolgunk ellenük. Továbbra is vannak problémáink, tisztában vagyunk vele, hogy nem ugyanazon a szinten teljesítünk, mint korábban, szeretnénk újra elkapni a ritmust. Túlzás lenne azt állítani, hogy ez lesz a szezon legfontosabb meccse, de természetesen megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani, és hazai pályán nyerni akarunk, hogy visszaszerezzük a közönségünk bizalmát. Minden meccs ugyanolyan fontos, de most nagyon kellene egy győzelem. Szeretnénk a saját játékunkat játszani, figyelnünk kell a kizárásokra, mert nagyon fontos, hogy kontrollálnunk kell a lepattanóharcot. Nem hiszem, hogy mindenkire számíthatok holnap, Csorvásira például biztosan nem, majd meglátjuk, kik lesznek bevethetők.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Nagy rangadó lesz, nagyon nehéz meccset várok. A Körmend kicsit előnyösebb helyzetben van azzal, hogy hazai pályán, a saját közönsége előtt játszik. Rajtunk nincs nyomás, megpróbálunk nyerni. Szerintem jól játszottunk Székesfehérváron, most megint idegenben játszunk egy rangadót, remélem, hogy ezúttal az apróságok majd a mi malmunkra hajtják a vizet, és tudunk nyerni. Nagyon kell vigyázni a lepattanókra és az eladott labdákra, mert a Körmend fizikálisan erős és nagyon jó gyorsindításokban. Ha ezt a két dolgot tudjuk kontrollálni, akkor nagy sanszunk lehet nyerni. Taylor visszajött Amerikából, de nem tudom, hogy milyen állapotban van, mert jó ideje nem játszott, Kovács és Dancsecs továbbra is sérült.

A vasi rangadóra ezúttal is vonatos utazást szerveznek a sárga-fekete szimpatizánsok.

Odafelé:
Indulás 16:36-kor, érkezés 16:58-kor.

Visszafelé:
Indulás 20:30-kor, érkezés 20:53-kor.

A vonat- és a belépőjegyeket mindenkinek egyénileg kell rendeznie.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!