Váradi visszatért, győztes Falco-főpróba

Csak néhány percig tudta tartani a lépést a Komarno a vasiakkal, nem volt egy súlycsoportban a két együttes.
 
 
 
 
 

Váradi visszatért, győztes Falco-főpróba

Csak néhány percig tudta tartani a lépést a Komarno a vasiakkal, nem volt egy súlycsoportban a két együttes.

A szlovák első ligás Révkomárom ellen tartotta bajnoki főpróbáját szerdán este a Falco, ez a találkozó volt egyben a Horváth Zoltán Emlékmérkőzés is. A kezdés előtt az Aréna Savaria aulájában - „Cece” szülei körében - emlékeztek meg az Égi centerre.

Ma búcsúzott játékvezetői pályafutásától Sabáli László, aki 1994 óta fújta a sípot, több mint ezer mérkőzést vezetett az utánpótlástól az A-csoportig.

Új külsőt kapott a szombathelyi csarnok küzdőtere, a középkörbe a Falco címert, az oldalvonalra a város nevét matricázták fel. Norfleet felépült hétfői kisebb sérüléséből és Váradi is a kezdőcsapatban kapott helyet, aki először lépett pályára fáradásos talpcsonttörése óta.

Reddic kosara nyitotta az estét, egy darabig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de aztán a hetedik perc kezdetén, 22-13-nál már időt kellett kérnie Vavra Andrásnak, ugyanis a Falco játékosai megszórták csapatát kintről. A végére kicsit faragtak is hátrányukból a vendégek, 26-20.

Újra rátettek egy lapáttal a vasiak, az utolsó két percet - amikor kedvencükre álló tapssal emlékeztek - megnyomták, így a félidőre 55-40-es állással mentek öltözőbe a csapatok.

A szünet után viszonylag hamar elérte a húszat a differencia (64-44). Ekkor már színezte rendesen a tavalyi ezüstérmes, nem volt egy súlycsoportban a két gárda. 73-51-ről indult a záró felvonás.

A végére már a harmincat is súrolta a különbség, valószínűleg csak azért nem lett meg, mert az utolsó percekre már a fiatalok is lehetőséget kaptak. A Falco győzelemmel emlékezett Horváth Zoltánra, és optimistán várhatja a Sopron elleni nyitányt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!