Váradi: Sokat érhet még ez a győzelem

A Falco hátvédje szerint mindenki 110 %-ot nyújtott csapatából a ZTE ellen.
 
 
 
 
 

Váradi: Sokat érhet még ez a győzelem

A Falco hátvédje szerint mindenki 110 %-ot nyújtott csapatából a ZTE ellen.

Váradi Benedek, a szombathelyiek fiatal hátvédje 10 ponttal járult hozzá a ZTE elleni sikerhez; ám még ennél is fontosabb volt mezőnymunkája: hét lepattanót gyűjtött be, kétszer labdát is szerzett, s négyszer hozta kihagyhatatlan helyzetbe társait. A negatív oldalon nincs túl sok minden: három kiharcolt faultjára két beütött jutott, és egy alkalommal veszített labdát. Darrin Govenshez hasonlóan végig pályán volt, 40 perc alatt jutott 19-es VAL-értékig. A meccset követő sajtótájékoztatón így értékelt a vasiak 22 éves kisembere.

- Nagyon örülünk a győzelemnek. A csütörtöki, Körmend elleni vereségünk után maximálisan felkészültünk a Zalaegerszeg játékából, és mindenki 110%-ot tett hozzá. Sokat érhet még ez a győzelem, de a feszített tempó miatt nincs idő különösebb ünneplésre, hiszen szerdán már az Olaj ellen lépünk pályára. Ami a siker kulcsa lehetett, az a védekezésünk, ami kiválóan működött ma. 68 ponton tartottuk a ZTE-t hazai pályán, ami eddig nem sok csapatnak sikerült. Okosan játszottunk támadásban is, amikor kellett, tartottuk a labdát. Küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk, és ennek köszönhető az idegenbeli sikerünk, ami reméljük május elején a legjobb négybe jutásunkban is szerepet játszhat - zárta szavait a Falco-Vulcano Energia KC válogatott kerettagja.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!