Váradi szerint megérdemelten nyertünk a Körmend ellen

Perl az utolsó negyedes védekezést emelte ki.
 
 
 
 
 

Váradi szerint megérdemelten nyertünk a Körmend ellen

Perl az utolsó negyedes védekezést emelte ki.

Vasárnap este a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 83-79-re legyőzte az Egis Körmendet hazai pályán. A sárga-feketék válogatott hátvédje, Perl Zoltán 38 perc alatt 14 ponttal, 8 lepattanóval és 4 gólpasszal segítette csapatát.

- Nagyon kemény meccs volt, olyan, amilyennek egy igazi Falco-Körmend rangadónak lennie kell. Jól kezdtünk, irányítottuk az első félidőt, de a végére visszajött a Körmend. A harmadik negyedben aztán jobban játszottak a piros-feketék, rendre betaláltak, sok gyorsindításuk volt, de szerencsére a negyedik negyedben össze tudtuk szedni a védekezésünket, és ezzel nyertünk - mondta a BB1-nek Perl.

A csapatkapitány, Váradi Benedek 36 perc alatt 19/9-es pontmutatóig, 6 lepattanóig és 1 gólpasszig jutott.

- Jól kezdtük a meccset, jó ritmust kaptunk el, de aztán többször is holtpontra kerültünk. Akkor nem a saját játékunkat játszottuk, de dicséretes, hogy így is vissza tudtunk jönni. A negyedik negyed elején fontos volt, hogy újra elkapjuk a ritmust, és védekezésben egy kicsit agresszívebbek is lettünk. Én azt gondolom, hogy megérdemelten nyertünk, jobb lett volna, ha tizenötnél többel sikerül, de erre ma nem volt esélyünk. Egy nagyon jó Körmendet vertünk meg, sokszor fogunk még velük találkozni ebben a szezonban, minden egyes mérkőzés ki-ki harc lesz. Gratulálok a csapatomnak, és köszönjük a szurkolóinknak a támogatást, óriási erőket mozgósítottunk meg, velük együtt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!