Vajon talpra áll-e Kecskeméten a Falco?

Okorn sem tagadta, hogy az atmoszféra finoman fogalmazva sem tökéletes.
 
 
 
 
 

Vajon talpra áll-e Kecskeméten a Falco?

Okorn sem tagadta, hogy az atmoszféra finoman fogalmazva sem tökéletes.

A hetedik helyezett Kecskemét a negyedik Falcót fogadja. Mindkét csapat kikapott a hétvégén, a lila-fehérek Szegeden maradtak alul 85-68-ra, míg a szombathelyiek nemcsak a hazai pályás hibátlan mutatójukat, hanem a vasi rangadót is elveszítették a Körmend ellen, 76-68-ra. A két együttes December 14-én találkozott egymással utoljára, akkor a Falco nagy előnyt adott le, de végül hárommal nyerni tudott (74-71).

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Nehéz meccsre számtok, a Falco legutóbb kikapott a Körmendtől, elég kétarcú csapat, ezt szombaton is bizonyította. Bennük van egy hihetetlen támadógépezet, láthattuk, mit produkáltak a kezdéskor, viszont a másik oldalukat is ismerjük, amikor nagy előnyt képesek leadni. Biztos, hogy ez a vereség most felpaprikázta őket, és még nagyobb elánnal jönnek Kecskemétre, hogy kijavítsák ezt a malőrt, hiszen egy vasi rangadó nem csak egy szimpla meccs, hanem mindig presztízscsata. Ettől függetlenül természetesen mi nyerni szeretnénk, hazai pályán mindenki ellen ebben a reményben lépünk pályára. Szerintem az fog dönteni, hogy ki lesz higgadtabb és kiegyensúlyozottabb, ugyanis a mi csapatunkra is jellemző, hogy vannak hullámhegyeink és hullámvölgyeink a meccseken belül. Aki jobban tud koncentrálni és állandósítja a meccsen belüli jó formáját, kiegyensúlyozott lesz, fegyelmezetten támad és védekezik csapatként, az tud nyerni. Ezúttal is számítunk hazai pályán a fantasztikus közönségünkre, amely eddig is rendszeresen átsegített minket a holtpontokon, bízom benne, hogy ez most is így lesz. A keretből mindenki rendben van, és várja a holnapot, hiszen ez számunkra is egy nagyon fontos meccs.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Nehéz meccs lesz, főleg egy Körmend elleni hazai vereség után. Nyilván mindenki tudja, nem kell ecsetelni, a szombati egy nagyon rossz eredmény volt számunkra. Csalódottak is vagyunk emiatt, de ilyen a sport, Körmend jobb volt. Fel kell emelnünk a fejünket, előre kell tekinteni, és már a Kecskemétre koncentrálni. A legjobb játékunkat kell nyújtani, és meg kell nyerni a meccset. Viszont ez nem lesz könnyű. Normális keretek között tudtunk felkészülni a mérkőzésre, de az atmoszféra egy ilyen vereség után természetesen finoman fogalmazva sem tökéletes. Szerdán új meccs jön, tanulni kell a hétvégiből is, de ahogy mondtam, már előre kell tekinteni. Újra el kell kapnunk a ritmust. A KTE egy nagyon tapaszalt csapat, otthon bárkire veszélyes. Wittmann, Djeraszimovics, Dramicsanin és Karahodzsics már nem fiatalok, viszont rendkívül tapasztaltak, tökéletesen ismerik a szisztémát, tudják, hogy mikor mit kell játszaniuk. Nagyon okosak, türelmesek, kivárják az adódó lehetőséget. Az első, őszi mérkőzésről vannak tapasztalataink, akkor húsz pontos előnyt adtunk le ellenük a második félidőben, és végül egy labda döntött. Nagyon meleg volt a vége… Currynek van egy kisebb bokasérülése, de szerintem tud játszani, a többiek rendben vannak.

 
 
 • 5bravo2019március20.20:11ÚjVálasz

  Talpra állt!

   
 • 4tzytz2019március20.10:37ÚjVálasz

  Hát az eredmény az oddsoktól függ.

   
 • 3lalika2019március20.08:43ÚjVálasz

  Jól mondta Okorn: "KTE.:OKOSAK,TÜRELMESEK"
  Ez ami nálunk nincs meg! Kapkodás,észnélküli támadás,pontatlan dobásokkal s vacak védekezés.
  Lassan visszasirhatjuk Zsigerovicsot-is...
  Az atmoszféra javitásához Okorn hatákonyan hozzájárulhatna,ha menne...

   
 • 2belabo2019március19.23:32ÚjVálasz

  Mi jelenti, hogy talpra áll? Nyilván simán kikap, mint a többi idegenbeli meccsen. Okorn pedig ugyanúgy marad, mint eddig.

   
 • 1godiva012019március19.19:58ÚjVálasz

  Ha bukunk Kecskeméten, (ne legyen) akkor ha Okorn-t nem egy másik buszra rakják fel az gazdasági bűncselekmény lesz a várossal szemben!!!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!