Újra megpróbálja elvenni az Alba pályaelőnyét a Falco

Egyszer már sikerült, elő kell venni a szerdai receptet.
 
 
 
 
 

Újra megpróbálja elvenni az Alba pályaelőnyét a Falco

Egyszer már sikerült, elő kell venni a szerdai receptet.

A döntő harmadik felvonásán újra Székesfehérváron csapnak össze a felek, ahol legutóbb a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely hagyta el győztesen a pályát. Az 1-1-ről folytatódó párharc keddi találkozóján az előzőekhez képest egyik keretben sem várható változás.

Branislav Dzunic, az Alba Fehérvár-Puebla Plus vezetőedzője: Annál is jobb játékra lesz szükségünk ezúttal, mint amit a szombathelyi győzelmünk alkalmával mutattunk. Sok energiát tettünk a védekezésbe, nagyjából elégedett voltam az intenzitással is, de sok támadólepattanót engedtünk a Falcónak, ebben javulnunk kell. Támadásban rengeteg problémánk adódott abból, hogy nem járattuk eleget a labdát, ez most remélem másképp lesz. Mind a két eddigi meccs kiélezett volt, akár fordított eredmény is születhetett volna otthon és idegenben is. Ezúttal sem számítok könnyebb találkozóra, nehéz lenne megtippelni, hogy melyik együttes hagyja majd el győztesen a pályát. A játékoskeretünk nem változott az előző meccshez képest, talán csak taktikailag lesznek kisebb változások.

Srecko Sekulovic, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Az első meccsen mi nyertünk idegenben, a másodikon pedig a Fehérvár tette ugyanezt, remélem folytatódik a sorminta és ismét a vendég együttes örülhet a végén. Legutóbb nagyon gyenge támadójátékot mutattunk be, főleg a távoli dobásokkal voltam elégedetlen, rossz napot fogtunk ki. Egy döntőben sosincs lefutott meccs, kedden is nüansznyi dolgok fognak dönteni, remélem a mi javunkra. Ezúttal is első helyen lesz a stabil védekezés megteremtése, de ezzel szerintem az első meccsen és otthon sem volt problémánk összességében. Amennyiben nyerünk, akkor egy lépésre kerülünk a bajnoki címtől, amelyet hazai pályán ünnepelhetnénk, ez fantasztikus lenne. Vereség esetén sem lesz azonban világvége hangulat, de a lényeg, hogy mindent kiadjanak magukból a srácok. A tegnapi és a mai edzésen is mindenki a rendelkezésemre állt, nem lesz hiányzónk kedden.

 
 
  • 1realista2017június13.16:51ÚjVálasz

    nyugi,nyugi!Nem kapkodni!
    Csak a biztosra menni és labdát el nem adni....

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!