Újra legyőzné az Albát a Falco

Bár a vendégeknél két játékos sérült, kettő pedig eltiltott, így sem lesz könnyű dolga a Szekulovics-legénységnek.
 
 
 
 
 

Újra legyőzné az Albát a Falco

Bár a vendégeknél két játékos sérült, kettő pedig eltiltott, így sem lesz könnyű dolga a Szekulovics-legénységnek.

Csütörtökön este az alapszakasz-győztes Alba Fehérvárt látja vendégül a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a felsőház második körében. Az első fordulóban a sárga-feketék kikaptak Szolnokon, a fehérváriak pedig szabadnaposak voltak. A két csapat legutóbbi szombathelyi találkozását a Falco nyerte simán, 89-61-re. A kupagyőztesnél nem játszhat eltiltás miatt Winston Shepard és Alhaji Mohammed, Tóth Péter és Bradford Burgess pedig sérülés miatt hiányzik.

Szrecsko Szekulovics, a Falco vezetőedzője: Nehéz mérkőzésre számítok, az Alba nagyon jó csapat, nem véletlenül nyerte meg az alapszakaszt. Nagyon nehéz játszani a fehérváriak ellen, de idehaza veretlenek vagyunk, és azok is akarunk maradni. A felsőházban minden mérkőzés egy rangadó, de célunk, hogy továbbra is megvédjük a hazai pályánkat. Tudjuk, hogy Shepard és Mohammed nem játszhat, de ez nem jelenti azt, hogy gyenge lesz az Alba, hiszen így is hét-nyolc jó játékosa van a rotációban. Felkészülünk és remélem, hogy tudunk nyerni. Kovács Péter Szolnokon kicsit rásérült a bokájára, szerencsére nem történt nagy baj, és szerintem játszani fog.

Braniszlav Dzunics, az Alba vezetőedzője: A Falco ellen idegenben kezdjük a középszakaszt, melynek olyan céllal vágunk neki, hogy megtartsuk jelenlegi pozíciónkat. Olyan csapat otthonában lépünk pályára, amely eddig hazai pályán nem veszített meccset, és amely a bajnokság végén akár a dobogóra is felérhet. Nálunk vannak problémák a sérült és eltiltott játékosok miatt, de azon dolgozunk, hogy ezeket megoldjuk. Szó sincs arról, hogy feltartott kezekkel mennénk Szombathelyre, a maximumot próbáljuk nyújtani, és majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

 
 
  • 1szurkoloo2017április06.15:34ÚjVálasz

    Így is erős ez az Alba, de nyerni kell! Mindenki az Arénába! Legyen olyan hangulat most is, mint az alapszakasz végén, akkor meglesz a győzelem.
    Hajrá Falco!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!