Újra előnybe kerülne a Falco

Simms visszatér a Kaposvárba.
 
 
 
 
 

Újra előnybe kerülne a Falco

Simms visszatér a Kaposvárba.

Harmadszor feszül egymásnak a Falco és a Kaposvár a negyeddöntőben. Az első két felvonást egyaránt a hazaiak nyerték, a nyomás most újra a sárga-feketéken lesz, ráadásul visszatér eltiltásából a somogyiak centere, Kenneth Simms.

Srecko Sekulovic, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Nincs más lehetőségünk, muszáj lesz nyerni. Kötelező győzelem vár ránk, ettől függetlenül biztos, hogy a Kaposvár nem adja olcsón a bőrét, hiszen nem egy gyenge csapatról beszélünk. Nehéz meccset várok, főleg, hogy most Simms is visszatér hozzájuk. Nagyon fontos, hogy megőrizzük a hazai pályánkat, remélem, hogy jobban fogunk tudni támadni, mint szombaton, Kaposváron, illetve most nem lesz olyan periódusunk, mint az első meccsen a harmadik negyedben, amikor teljesen leblokkoltunk. Tudjuk, hogy mit kell játszanunk, nem várható nagy meglepetés. Zigeranovic tegnap este újra edzett, folyamatosan jár kezelésekre, terápiára, vannak ugyan fájdalmai, de biztos, hogy játszani fog.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Nagyon nehéz megjósolni, hogy milyen mérkőzés várható, bár azt gondolom, az szinte borítékolható, hogy hasonlóan kemény és fizikális lesz, mint amilyen az első kettő is volt. A két fél már eddig is jól ismerte egymást, nem hiszem, hogy nagy meglepetést tudnánk okozni, ráadásul most talán még jobban kijöttek a csapatok erősségei-gyengéi. A napi forma sokat számít, illetve a hazai pálya előnye is, ahogy azt az első két mérkőzésen is láthattuk. Ha negyven percen keresztül tudunk jól játszani, megfelelően koncentrálunk, és okos döntéseket hozunk, akkor lehet esélyünk. Meglátjuk, ez mire lesz elég. Az eltiltott Simms visszatér, így teljes kerettel állunk fel.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!