Újabb rangadó vár a Falcóra

A veretlen Kaposvár érkezik az Aréna Savariába.
 
 
 
 
 

Újabb rangadó vár a Falcóra

A veretlen Kaposvár érkezik az Aréna Savariába.

A szombati nap slágermeccse a Falco-Kaposvár rangadó lesz a férfiaknál. A Szolnokkal egyetemben veretlen somogyiak a hazai pályán makulátlan mérleggel álló szombathelyiekhez utaznak. Az egyik sorozat biztosan megszakad a hétvégén.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Elég erőltetett menetben vagyunk, sok meccset játszunk egymás után, két nappal ezelőtt vertük meg a Szolnokot, most pedig jön a Kaposvár. Ellenfelünk hetente egy meccset játszik, úgyhogy biztosan elég ideje volt felkészülni ránk. Kemény, nehéz meccset várok. Veszélyes csapat érkezik hozzánk, amely nagyon jól játszik, simán nyerte az első négy meccsét, láttam mindegyiket. Nagyon rutinos, tapasztalt játékosaik vannak, a múlt évhez képest van egy Ivosevjük, aki hatalmas pluszt ad a csapatuknak. Dunn és Evans jó amerikai légiósok, Spicát és Hendleint pedig már mindenki ismeri, nem kell őket külön bemutatni senkinek. Ők már hosszabb ideje együtt vannak, nagyon érzik egymást. A kulcs a védekezésen lesz, Hendlein és Ivosev nagyon jól szedik a támadó lepattanókat, erre figyelnünk kell. Biztos, hogy harcos meccs lesz, a Kaposvár mindig jól szokott játszani Szombathelyen, ettől függetlenül nekünk muszáj lesz nyerni, hiszen veretlenek akarunk maradni hazai pályán. Norfleet nem tudott edzeni a szerdai meccs óta, nagy kérdés, hogy számíthatok-e rá, továbbra is fáj a dereka, gerince. Gyógyszert és infúziós kezelést kapott, de még az autójából sem tudott kiszállni, akkora a fájdalma. Perl sincs rendben, ezt már lehetett látni a Szolnok elleni meccsen is, nagyon érzékenyen érintette a sérülése. Neki is fájdalmai vannak, be is gyulladt a csont, de kemény fickó, még ha zavarni is fogja a sérülés, remélem, hogy ő ott lehet a pályán. Durázi pedig szép lassan elkezdheti újra az edzéseket.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Nagyon nehéz dolgunk lesz, azt hiszem, ezzel nem mondok újat. A Falco ritkán szokott veszíteni hazai pályán, otthon nagyon erős, nagyon domináns. Ettől függetlenül természetesen szeretnénk jól játszani, aztán, hogy ez mire lesz elég, majd meglátjuk. Úgy gondolom, hogy a csapatom képes lehet még egy ilyen erős ellenfél otthonában is jól teljesíteni. A szombathelyieknél kicsit mások a szerepek néhány játékosnál, mint tavaly, de hasonló a játékuk. Abba felesleges lenne belemenni, hogy ki az erősebb a palánk alatt, egy biztos, nekünk van belső játékunk is, ami egyre több csapatnál már eltűnik, de az egyensúly nagyon fontos, kintről és bentről is veszélyesnek kell lennünk ahhoz, hogy eredményesek tudjunk lenni. Egyébként a Falcónak is vannak meghatározó játékosai a festékben, megvan rá a taktikája az edzőnek, azt pedig ő pontosan tudja, hogy mi a jó a saját csapatának. Bakira és Pappra még mindig nem számíthatok, rajtuk kívül a többiekre igen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!