Újabb légiósától köszönt el a Falco

Alekszandar Pustahvar távozik.
 
 
 
 
 

Újabb légiósától köszönt el a Falco

Alekszandar Pustahvar távozik.

Korábban már lehetett hallani olyan híreket, miszerint Alekszandar Pustahvar távozni fog a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatától. A hírt nemrég a klub hivatalos honlapján is bejelentette.

„A Falco ezúton is megköszöni a bajnoki, – és kupaezüstben is elévülhetetlen érdemeket szerzett Szásának, hogy erre a 2 hónapra is igent mondott és a csapat rendelkezésére állt. Sok sikert kívánunk sportpályafutása eredményes folytatásához” – fogalmazott Gráczer György ügyvezető a honlaphoz eljuttatott közleményében.

Az amerikai légiós Evan Bruinsma műtéti beavatkozása miatt november 10-től január 10-ig a belorusz válogatott, 4-es poszton bevethető Pustahvar rövid idejű szerződést kötött a vasiakkal, és újra a csapat mezében szerepelt. Közben Bruinsma visszatért, így Pustahvar szolgálatait megköszönték. Ő pedig az alábbi mondatokkal búcsúzott a sárga-fekete színektől.

„Nagyon boldog voltam, amikor november elején a Falco vezetőedzője és managementje engem választott erre az időszakra. Örültem, hogy a Falco családtagja lehettem ismét és fantasztikus hangulatú mérkőzéseken játszhattam. Kívánom a klubnak, hogy a szezon elején kitűzött célokat érje el” – ezekkel a szavakkal köszönt el Pustahvar.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!