Új névadó a Falcónál

Mostantól Falco-Vulcano Energia KC Szombathelynek hívják a sárga-feketéket. Újra van pénz ötödik légiósra.
 
 
 
 
 

Új névadó a Falcónál

Mostantól Falco-Vulcano Energia KC Szombathelynek hívják a sárga-feketéket. Újra van pénz ötödik légiósra.

Ma délelőtt sajtótájékoztatón jelentette be a Falco KC vezetősége, hogy új névadó szponzorra lelt a klub, a mai naptól Falco-Vulcano Energia KC Szombathely néven szerepel a felnőtt és az U20-as korosztályú együttes is.

- Az ünnepek előtt több tárgyalás után sikerült megállapodnunk a győri székhelyű céggel, amelynek Szombathelyen is van telepe. A megállapodás a bajnoki szezon végéig szól. Nagy öröm, hogy egy országos cég is a csapatunk mellé állt, úgy látszik, a szombathelyi férfi kosárlabdának pozitív üzenete van. Bízunk benne, hogy a ő támogatásukkal sikeres szezon elé nézünk - mondta el Gráczer György.

Kocsis Gábor, a KG Invers 2008 Kft, ügyvezetője elmondta, döntésüknek két része volt.

- Az egyik az érzelmi, a másik az üzleti. Szombathelyen születtem, itt is élek, így amikor kerestünk egy csapatot, akit támogatni tudnánk, először itthon néztünk körül. Hamar találkozott a kereslet a kínálattal, olyan partnert kerestünk, aki országos szinten is tudja vinni a jó hírünket - mondta Kocsis.

Molnár Miklós alpolgármester, a tulajdonos szombathelyi önkormányzat képviseletében elmondta, ezzel a támogatással lehetősége nyílhat a szakmai stábnak egy ötödik légiós szerződtetésére is.

- Részemről egyszerű a feladat, köszönetet mondunk a cégnek, aki a csapat mellé állt. Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy a csapat költségvetése teljes egészében biztosított az idei szezonra, ez a szponzori támogatás pedig lehetővé teszi, hogy amennyiben a szakmai stáb úgy gondolja, ötödik légióst igazoljon a klub. Egyedül akkor jövünk bajba, ha bajnoki címet nyerne a csapat, mert annak a prémiuma még nem áll rendelkezésünkre, de ez olyan nemes feladat, hogy ha erre kerülne sor, biztosan azt is meg tudnánk oldani. Bárcsak ilyen problémánk lenne… A jó szereplés lehetőségét mindenesetre megteremtette ősszel az együttes, az elsődleges célunk most az, hogy ott legyünk a Magyar Kupa nyolcas döntőjében - zárta szavait a politikus.

Bár a támogatás pontos mértékét nem hozták nyilvánosságra, Kocsis Gábor annyit elárult, hogy nyolcszámjegyű összegről van szó.

 
 
  • 1iszek2017január06.17:52ÚjVálasz

    Kéretik egy újabb bozótlakót idehozni, ettől lesz igazán "nemzeti" és magyar a Naffalkó!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!