U20: Küzdelmes hazai győzelem

Második félidei jó játékával megérdemelten nyert a Falco.
 
 
 
 
 

U20: Küzdelmes hazai győzelem

Második félidei jó játékával megérdemelten nyert a Falco.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Naturtex-SZTE-Szedeák 73:59 (12:16, 17:16, 25:7, 19:20)

Morgen Ferdinánd Bajnokság (U20), 18. forduló
Szombathely
Vezette: Tóth K., Rokop K.

Falco KC: Kozma G. 17/9, Horváth B. 10/6, Hódi P. 20/12, Gábor M. 1, Perák D. 8 Csere: Dancsecs A. 8/3, Németh B. 3, Kiss M. 2, Körömi L. 0, Rónai R. 0, Németh Ba. 0, Kovács B. 4. Edző: Váradi Kornél, Váradi Attila, Svajda Gábor.

A Naturtex SZTE-Szedeák csapata látogatott szombaton az Aréna Savariába a Morgen Ferdinánd bajnokság legutóbbi fordulójában. A hazaiaknál felépült Németh Balázs, de Kovács Bence bokasérülést szenvedett a hét elején, és a korábban megsérülő Durázi Krisztoferrel egyetemben hosszabb időre kidőlt. A Falco ismét dekoncentráltan és rossz ritmusban kezdte a mérkőzést. A második félidőre egy harcos és koncentrált hazai csapat futott ki. Jó védekezésüknek és jó ritmusú támadásaiknak köszönhetően a harmadik negyed végére magabiztos előnyt szerzett a Falco, és megérdemelt győzelmet aratott.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!