Tóth Norbert: Iszonyú rossz megoldásaink voltak

A Falco játékosa szerint tőlük már megszokott, hogy mindig nyernek hazai pályán, de a tegnapihoz óriási energiákat kellett mozgósítaniuk.
 
 
 
 
 

Tóth Norbert: Iszonyú rossz megoldásaink voltak

A Falco játékosa szerint tőlük már megszokott, hogy mindig nyernek hazai pályán, de a tegnapihoz óriási energiákat kellett mozgósítaniuk.

Tegnap este a 25. fordulóból előrehozott találkozón 79-75-re legyőzte a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a Sopront. A hazaiak erőcsatára, Tóth Norbert 28 perc alatt 9 pontot, 6 kiharcolt faultot, 3 gólpasszt és 2 lepattanót ért el.

- Nagyon álmosan kezdtünk, iszonyú rossz megoldásaink voltak, rossz ritmusban játszottunk, védekezésben, amiket megbeszéltünk, azokat elrontottuk - kezdte értékelését Tóth. - Tőlünk most már megszokott, hogy mindig nyerünk hazai pályán, de ehhez a maihoz óriási energiákat kellett mozgósítanunk. Ez volt az egyik legfontosabb sikerünk, legalább annyit ér, mint a Sopronban aratott győzelmünk. Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert itthon nehéz helyzetből, hátrányból tudott felállni, és megmutattuk, hogy egymásért tudunk küzdeni. Gratulálok a Sopronnak is, apró nüanszok döntöttek mellettünk. Nagyon jó meccs volt, köszönjük a szurkolóknak a támogatást.

A vendégek legjobbja az amerikai irányító, Brandon Johnson volt, aki 31 perc alatt 30/9-es pontmutatóig, 10 lepattanóig, 8 kiharcolt faultig és 4 gólpasszig jutott.

- Jól játszottunk, sok energiával. Voltak gyorsinsításaink, külső dobásaink, megvolt az egyensúly a csapat játékában. Sajnos a végét elszúrtuk, volt néhány hibánk, amit az ellenfél kihasznált, agresszívebbnek kellett volna lennünk - mondta csalódottan Johonson.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!