Tét nélküli Szolnok-Falco a play off előtt

Mindkét edző egyetért: a legfontosabb, hogy senki ne sérüljön meg.
 
 
 
 
 

Tét nélküli Szolnok-Falco a play off előtt

Mindkét edző egyetért: a legfontosabb, hogy senki ne sérüljön meg.

A tabella alapján a bajnokság két legjobb csapata egymás ellen zárja a felsőházi középszakaszt. Úgy tűnik tehát, hogy nem volt véletlen, amikor februárban a - jelenlegi listavezető - Szolnok és - a második pozícióba odaérő - Falco játszotta egymással a kupadöntőt Debrecenben. Holnap azonban az ég egy adta világon semmi tétje nem lesz a derbinek, hiszen a play off előtt már nem befolyásolja a helyezéseket. Persze presztízsértékkel így is bír a rangadó, ám cseppet sem lenne meglepő, ha a két edző tartalékolná kulcsembereit a kedden kezdődő rájátszás előtt.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: A legfontosabb, hogy megóvjuk a játékosaink testi épségét, de sajnos mindig van valamilyen kisebb-nagyobb sérülés, holnap is kérdéses, hogy kik tudnak pályára lépni nálunk, Polyák és Milosevics pályára lépése bizonytalan, de Kovács és Ford is sérüléssel küszködik. Nagyon hamar, kedden kezdődik a play off, a legfontosabb, hogy jó ritmusban, frissen és egészségesen tudjuk elkezdeni a negyeddöntőt. Nagyon-nagyon hosszú a szezon, sok utazással és sok meccsel.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Nehéz mit mondani, mert egyik csapat számára sincs már tétje a mérkőzésnek, sem a Szolnok, sem pedig mi nem tudunk már változtatni a pozíciónkon. Nem ez lesz a szezon legfontosabb összecsapása, csapatom fejben már a keddi negyeddöntőre készül, hiszen az lesz a kulcs. Persze a holnapit is meg akarjuk nyerni, így állunk hozzá, mivel sportemberek vagyunk, de a presztízsen kívül semmi tétje nem lesz a derbinek. Most a legfontosabb az lesz, hogy senki ne sérüljön meg, hogy 100 %-os állapotban tudjuk megkezdeni a rájátszást. Jelen állás szerint mindenki rendben van, szokásosan jó a hangulat az öltözőben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!