Taylor: "Jók a liga centerei, de engem egyikük sem tud megfogni"

A Falco kosarasa azzal is tisztában van, hogy a csapatnak és neki is javulnia kell védekezésben, ha bajnokságot akarnak nyerni.
 
 
 
 
 

Taylor: "Jók a liga centerei, de engem egyikük sem tud megfogni"

A Falco kosarasa azzal is tisztában van, hogy a csapatnak és neki is javulnia kell védekezésben, ha bajnokságot akarnak nyerni.

Február elején Ivan Zsigeranovics helyére érkezett a Falco csapatába Steve Taylor Jr., aki a francia Dijontól szerződött Szombathelyre. A 25 éves, 206 centis amerikai center eddig 11 mérkőzésen 23 perc alatt 11 pontot, 7 lepattanót és 2 gólpasszt átlagolt. A Szolnok és a Kecskemét elleni vereség után válaszolt a BB1.hu kérdéseire.

- Zsinórban két mérkőzést vesztettek el néhány nap alatt. Mi hiányzott a sikerhez az Olaj és a KTE ellen?

- Úgy érzem, hogy nem voltunk elég energikusak és kellően kemények. Viszont biztos vagyok benne, hogy a szezon hátralévő részében ezek a tényezők nem fognak hiányozni a játékunkból.

- Hogy érzi magát Szombathelyen? Jó döntés volt a Falcóba igazolni?

- Nagyszerűen érzem magam, határozottan állíthatom, hogy remek döntés volt Szombathelyre szerződnöm. Úgy gondolom, hogy jó edzőnk van és nagyon kedvelem benne azt, hogy mindig hisz a játékosaiban.

- A Magyar Kupával együtt már több mint egy tucat mérkőzést játszott hazánkban. Ennyi idő alatt biztosan kialakult önben egy kép a magyar bajnokságról és a liga többi centeréről.

- Most már itt vagyok egy ideje és úgy látom, hogy ebben a bajnokságban bárki legyőzhet bárkit. Nincsenek kiemelkedő, nagyon domináns csapatok a ligában. Jók az ellenfél centerei is, de én úgy gondolom, hogy engem senki nem tud megfogni, levédeni.

- Ezek szerint akkor elégedett az eddig nyújtott teljesítményével.

- Nem vagyok elégedett magammal, amíg nem nyerem meg a bajnokságot. Amikor ez megtörténik, akkor elégedett leszek.

- A Falco szurkolók egy része szerint a csapatnak és önnek is javulnia kellene védekezésben. Egyetért?

- Ezer százalékosan egyet értek. Szó szerint ez az egyetlen módja annak, hogy megnyerjük a bajnokságot. Támadásban nagyszerűek vagyunk, a védekezésünkön kell javítanunk.

- Reálisnak tartja a Falco számára a bajnoki címet?

- Ez egyértelmű: megnyerjük a bajnokságot. A csapatban megvan a képesség és megvannak az eszközeink ahhoz, hogy megszerezzük az aranyérmet.

 
 
  • 1lalika2018május01.21:59ÚjVálasz

    Egyszer azt irtam,hogy Taylor lassu vagy lusta.
    Most ugy látom,hogy tul nagy at egója-alaptalanul...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!