"Szükség lesz mindenki hangjára!" - A Brigade Szombathely közleménye

Pokoli hangulatra készülnek a sárga-fekete szurkolók.
 
 
 
 
 

"Szükség lesz mindenki hangjára!" - A Brigade Szombathely közleménye

Pokoli hangulatra készülnek a sárga-fekete szurkolók.

A Brigade Szombathely szurkolói csoport az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz, melyet most változtatás nélkül közlünk:

Hajszoljuk döntőbe a csapatot!

Akárcsak a klub, mi, a Brigade Szombathely képviselői is arra kérünk benneteket, hogy sárga pólóban – és lehetőleg időben – érkezzen meg mindenki a holnapi, nagyon fontos mérkőzésre.

Utoljára talán 2008-ban volt ekkora felhajtás a csapat körül, mint amilyen most tapasztalható – 2012-ben nem voltak ilyen várakozások. Az egész városban érzékelhető a felfokozott hangulat, a gyerekektől a nyugdíjasokig, mindenki a döntő lehetőségéről beszél!

Legyen ismét telt ház és pokoli hangulat az Aréna Savariában! Szükség lesz mindenki hangjára!

Bár az elődöntőben már 2-0-ra vezetünk, nem szabad azt hinni, hogy a keddi sétagalopp lesz! Együtt viszont sikerülhet kivívni a döntőbe jutást! Mutassuk meg, hogy nincs esélye az Aréna Savariában a Körmendnek sem!

Srácok! Büszkék vagyunk rátok! Harcoljatok ugyanúgy, alázatosan a pályán, ahogy tettétek eddig! Mi pedig mögöttetek leszünk!

Előre a huszonegyedikért!
Tegyünk meg mindent a második aranyért!

Hajrá Falco!
MINDENKI SZOMBATHELYI!

Brigade Szombathely

 
 
  • 2fans2017május29.22:59ÚjVálasz

    Mindenki a B középbe! Most nemszámit a korosztály sem! Én ott voltam az első B közép jellegű próbálkozások idején! Akkor páran elkezdtünk valamit ami szerencsére azóta is működik! Mondhatom így 50 felé,hogy már nem oda való vagyok,de most újra oda állok/visszafiatalodok közéjük! Kövessetek,mert holnap valóban poklot kellene közösen csinálni! CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET! HAJRÁ BRIGADE,HAJRÁ FALCO!

     
  • 1nagy5208312017május29.22:18ÚjVálasz

    Remélem, sikerül! Hajrá FALCO!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!