Szombaton is megy a gőzös Körmendre

Már szervezik a Falco-szurkolók a hétvégi derbire való utazást.
 
 
 
 
 

Szombaton is megy a gőzös Körmendre

Már szervezik a Falco-szurkolók a hétvégi derbire való utazást.

Szombat este 18 órától Körmenden játszik a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely. A sárga-fekete szurkolók az elmúlt évekhez hasonlóan vonatos utazást terveznek, melynek részletei a következők:

Indulás: 16:36-kor, érkezés: 16:58-kor.

Visszaút:
Indulás: 20:30, érkezés: 20:53.

A belépőt és a menetjegyet mindenkinek egyénileg kell rendeznie.

 
 
 • 3hoppika2017október19.11:27ÚjVálasz

  Ez nem hiszti hanem baromság amiröl dzól a cikk, mindenki tudja hogy melyik vonattal akar menni annak a függvényében hogy akar e "hangolodni" vagy sem Körmenden!Segitek neked szervezésnrk azt nevezik mondjuk ami a Haladás Soproni meccseinél van, menetrendszerinti vonattal van az utazás de az utolsó 3 kocsi a szurkolóknak van fenntartva!

   
 • 2kerekkocka2017október19.09:17ÚjVálasz

  jaj de kis hisztis valaki.... Az is szervezés, hogy közreadják, a közös indulás ekkor van. Vagyis, aki a táborral akar menni, az 16:36-kor induljon, ne 14:28-kor vagy 13:49-kor. Ezt is szervezésnek hívják, nem csak azt, amikor megoldanak mindent helyetted....

   
 • 1hoppika2017október18.20:05ÚjVálasz

  Nem értem azon mit kell szervezni ha menetrend szerinti vonattal el utazik valaki Körmendre és vissza és a jegyekröl saját magának kell gondoskodni! Várom a választ, nekem ez így magas!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!