Szombathelyen nyert a Sopron

A kiscsarnokban játszott a Falco.
 
 
 
 
 

Szombathelyen nyert a Sopron

A kiscsarnokban játszott a Falco.

Öt nap alatt már harmadik edzőmeccsét játszotta a Sopron KC, ezúttal Szombathelyen, a „retro feeling jegyében”, a Sugár úti kiscsarnokban.

Érdekesség, hogy mindkét fél legutóbb a szlovák élvonalbeli Révkomárom vendége volt a felkészülési időszakban, felemás sikerrel. A sárga-feketék Váradi, Curry és Reddic nélkül is győztek 81-80-ra, míg Sabáli Balázs együttese tegnap 75-69-re alulmaradt.

A kondicionális problémákkal küzdő Reddic és a sérüléséből lábadozó Váradi ma sem játszott, a túloldalon Farkas ugyan bemelegített, de nem lépett pályára. Két homállyal kezdett a Sopron, a Falco könnyű ziccerekkel szerezte meg a vezetést. Supola szállította a pontokat, az első negyed egál körüli eredménnyel zárult, méghozzá Bruinsma időn túli, három büntetőjével. Igaz azokból egy pont sem született.

A 15. percben először vezetett a Sopron. A Falco sokat hibázott (a büntetővonalról és távolról is elég gyatrán célzott), Lemar viszont feljavult a másik oldalon, a félidőben 30-39 állt az eredményjelzőn.

A szünet után két perc alatt 2-10-el indítottak a vendégek. A különbség a folytatásban sem változott, a záró felvonás 54-62-ről indult. Tóth palánk alatti kosaraival visszajöttek a meccsbe a vasiak, de a Sopron már nem engedte ki a győzelmet a kezéből.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!