Szolnoki bravúrra készül a Falco

Összeszedett játék kell a bajnok otthonában.
 
 
 
 
 

Szolnoki bravúrra készül a Falco

Összeszedett játék kell a bajnok otthonában.

A középszakasz első fordulójában eredetileg Szombathelyen találkozott volna a két együttes, ám az Aréna Savaria az U23-as birkózó Európa-bajnokság miatt foglalt a hétvégén, ezért megcserélték a pályaválasztói jogot. Ami a vasiak számára azért sem mindegy, mert idegenben az alapszakaszban gyengébb volt a mérlegük, mint otthon, ahol egyetlen meccset sem vesztettek el. A címvédő Olaj a Szeged ellen legutóbb küzdelmes meccsen nyert a Tiszaligetben, a Falcót tíz ponttal verték az alapszakasz szolnoki mérkőzésén.

Szrecsko Szekulovics, a Falco vezetőedzője: Nem jött jól nekünk, hogy a csarnok foglaltsága miatt idegenben kell kezdenünk a középszakaszt, ráadásul a rendezvény miatt edzeni sem tudtunk az Aréna Savariában. Az egyik legjobb magyar csapatnál kezdjük a szakaszt, amelyben a fél magyar válogatott mellett nagyszerű légiósok vannak, akik meghatározzák a játékot. Csak akkor lehet esélyünk, ha nagyon határozottan, jól védekezünk. Támadásban meg tudjuk nyerni a meccseket, de ha hátul nem leszünk keményebbek, mint máskor, nem lesz esélyünk. Mindenki egészséges, teljes kerettel utazunk Szolnokra.

Kmézics Zorán, a Szolnok vezetőedzője: Nagyon erős csapat a Falco, minden posztra van jó játékosuk, a rotációjuk is kellően mély és tudatos kosárlabdát játszanak. Nehéz dolgunk lesz, de az elvárás egyértelmű. Az első meccs a középszakaszban nagyon fontos, ezért hazai pályán csak a győzelem elfogadható tőlünk, ennek tudatában megyünk fel a pályára. Minden játékostól fegyelmezett, maximumra törekvő játékot várok, a közönségünkben pedig nagyon bízom, remélem, sokan kijönnek és olyan hangulatot teremtenek, amiben nem is születhet más eredmény, csak a mi győzelmünk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!