Szlovén edzője lesz a Falcónak

Gasper Okorn tavaly bajnok lett az Olimpija Ljubljanával.
 
 
 
 
 

Szlovén edzője lesz a Falcónak

Gasper Okorn tavaly bajnok lett az Olimpija Ljubljanával.

A szlovén Gasper Okorn lesz a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője a következő szezontól.

A 45 éves szakember edzői pályafutását 1996–ban kezdte a ŽKK Škofja Loka csapatánál, 2003–2005 között és 2006-ban volt az Union Olimpija Ljubljana, 2005-2006 között pedig a litván Lietuvos rytas másodedzője.

Dolgozott a Ventspils, a lengyel Energa Czarni Slupsk és az AZS Koszalin, a szlovén Slovan és a Helios Suns, illetve a kuvaiti Al Kuwait csapatainál is. 2016–2018-ig az Union / Petrol Olimpija Ljubljana trénere volt, mellyel tavaly kupát és bajnoki címet szerzett.

2007 és 2008 között volt a szlovén válogatott másodedzője is.

Segítője az elmúlt szezonban is kiváló munkát végző Milos Konakov lesz - adta hírül a klub honlapja.

A szerződés aláírásakor az angolul, németül és szerbül is beszélő Gasper Okorn a következőket nyilatkozta:

- Szeretném megköszönni a klub menedzsmentjének a lehetőséget. Büszke és boldog vagyok, hogy engem választottak. Ez egy nagy kihívás nekem és ígérem, hogy mindent megfogok tenni ami erőmből telik, hogy elérjük a célunkat. Megragadom az alkalmat, hogy gratuláljak Szrecsko Szekulovicsnak a két éves nagyszerű munkájához és eredményeihez. Tudom, hogy "nagy cipőbe léptem" és tisztába vagyok a felelősségemmel. Erősen fogok dolgozni és remélem, hogy a szurkolók elégedettek lesznek. Ez a legfontosabb, hiszen ez a játék értük van.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!