A Szegeddel zárja az évet a Falco

2017-ben az Arénában láthatjuk utoljára a csapatot.
 
 
 
 
 

A Szegeddel zárja az évet a Falco

2017-ben az Arénában láthatjuk utoljára a csapatot.

Holnap 18:00-kor a Falco a Szegedet látja vendégül az Aréna Savariában. Szrecsko Szekulovics együttese a Szolnok ellen 95-77-re megnyert rangadó után Kecskeméten kapott ki 92-81-re, míg a Szeged Juhos Levente és Josh Fortune hiányában 76-60-as vereséget szenvedett Kaposváron.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Tiszteljük a Szegedet, de hazai pályán számunkra ez egy kötelező győzelem, itthon nem szabad elcsúsznunk. A Szeged nagyon agresszívan védekezik, jó légiósai vannak. Jó ritmusban kell támadnunk, és a saját játékunkat kell játszanunk. Törekednünk kell arra is, hogy minél több gyorsindításunk legyen. Fontos lesz persze a védekezés is. A rotációnk nagyobb, mint a Szegedé, több játékost tudunk forgatni. Nincs sérültünk, mindenki egészséges.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Egyrészt örülök, hogy megyünk Szombathelyre, sok barátom, ismerősöm van ott, akiket nagyon tisztelek. Másrészt egy nagyon erős csapathoz látogatunk, amelyik tavaly döntőt játszott, és szerintem hasonló célokkal vágott neki az idei szezonnak is. Nehéz meccsre számítok, a Falco jól játszik hazai pályán, ráadásul legutóbb kikapott Kecskeméten, úgyhogy biztos próbál majd javítani. Sérülésekkel bajlódunk és nem is igazán vagyunk túl jó formában. Az biztos, hogy küzdeni, harcolni fogunk, kiadjuk magunkból a maximumot, a meccs végén pedig majd kiderül, hogy ez mire elég. Juhos Levente nem lép pályára, Josh Fortune-nak vannak problémái, de szerintem be fog állni, Kovács Ádám pedig náthás, tegnap nem edzett.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!