Sopronban kezdi az évet a Falco

Hiába tiltották el Mylest, játszhat.
 
 
 
 
 

Sopronban kezdi az évet a Falco

Hiába tiltották el Mylest, játszhat.

Sopronban kezdi a 2017-es évet a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely. A mérkőzést a sárga-feketék várhatják előnyösebb helyzetből, Szrecsko Szekulovics fiai hat győzelem mellett öt vereséget szenvedtek el, eddig idegenben még nyeretlen a társaság.

- Hosszabb szünet után látogatunk Sopronba egy a kupaindulás szempontjából nagyon fontos mérkőzésen. Tovább nehezíti a dolgunkat, hogy két légióscsere is történt a soproniaknál az elmúlt időszakban, így nem tudtunk olyan alaposan felkészülni az ellenfél játékából, ahogy szoktunk - különösen Brendon Johnsonról van kevés információnk. Mindezzel együtt természetesen győzelemmel szeretnénk kezdeni az újévet. Jó hír, hogy Bognár is bevethető lesz, így minden játékosomra számíthatok a találkozón - mondta Szekulovics.

Eltörölték Myles eltiltását

Az 5-6-os mérleggel kilencedik Sopron a téli szünetben elküldte Kelvin Lewist, Jay Threatt pedig a Sabáli Balázs vezetőedzővel való konfliktusára hivatkozva nem érkezett vissza Magyarországra, így a helyére új irányítót kellett keresniük a kék-fehéreknek. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Brendon Johnson személyében meg is találták. Előtte azonban leigazolták Anthony Mylest, akinek eredetileg egy hónapos eltiltással kellett volna megkezdenie pályafutását az SKC-ban (utolsó meccse után, az előző kiírás döntőjében való kiállítása miatt ugyanis egy hónapra eltiltották).

A hazaiak azonban méltányossági kérelemmel fordultak az MKOSZ Fellebbviteli Bizottságához (melynek tagjai között találhatjuk a soproni Dr. Preiner Gábort is, aki annak idején egy csapatban játszott Pojbics Szabolccsal, az SKC jelenlegi ügyvezetőjével), amely engedett a kérésnek, és eltörölte (megfelezte) az amerikai légiós egy hónapos eltiltását, így holnap este ő is ott lehet a pályán.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!