Sopronban is parádézott a Falco

Perlék a második negyedben eldöntötték a meccset.
 
 
 
 
 

Sopronban is parádézott a Falco

Perlék a második negyedben eldöntötték a meccset.

A vendégeknél a deréksérüléssel bajlódó Norfleet ezúttal sem játszott, Borisov viszont vállalni tudta a szereplést. 0-4 után Duvnjak, Zagorac és Watkins vezérletével 16-2-es szériát repesztettek a hazaiak, akik így az ötödik percben máris tízzel vezettek. „Holland módra”, 8-1-gyel felelt a Falco (17-14). Az első negyed után 22-14 volt az állás.

Szenzációs volt a hangulat, elsősorban a vendégeknek köszönhetően. Perl és Govens triplájával közeledett tovább a vendég, két és fél perc után, 22-20-nál azonnal időt is kért Váradi Kornél. 24-24-nél lett újra egál, majd Perl büntetőkkel visszavette az előnyt csapatának. 2-15-ös szériát futott a Falco, Govens trojkája után, 24-29-nél Váradi megint időt kért. A 18. percben Perl gól jó plusz egyes akciójával már 26-38 volt az állás, majd a reklamáló hazai kispad kapott technikait. A plusz egy büntetőt ugyan kihagyta Perl, de Govens bevágott egy triplát, 28-44-el zárult az első félidő.

Zsigeranovics kosara után már majdnem húsz volt közte. Ami késik, nem múlik, Govens távolijával ez is meglett (30-51). Perl is ellenállhatatlan volt, a 25. percben, 33-56-nál megint időt kért az SKC. A harmincat is súrolta a differencia. Az etap második felében aztán megtorpantak a sárga-feketék, de ez is belefért nekik, mert a Sopron játéka nem javult. Takács hármasával végül húszon belülre kerültek a hazaiak (42-61). Így is nagy csodára lett volna szükségük a hátralévő tíz percben.

Ez azonban elmaradt. Az elején Borisov próbálkozott, hol több, hol kevesebb sikerrel, majd néhány távoli dobással húsz körül tudta tartani a különbséget a Sopron. Aztán villant a Perl-Váradi duó, és az idősebb Váradinak megint időt kellett kérnie, mert harminc közelébe kúszott a differencia. A végén lehetőséget kaptak a fiatalok mindkét oldalon, a vasiak extra második negyedüknek köszönhetően, ilyen arányban is megérdemelten nyertek.

 
 
 • 2nagy5208312017november06.22:26ÚjVálasz

  Nemde! A több mint 20 pontos vezetésnél nem tudom, miért nem lehetett a fiatalokat szerepeltetni? Az első csapat játékosai fáradtan, unottan ténferegtek! Ráadásul az ellenfélnél már a B játszott! Kornél egyébként bebizonyította, hogy számomra egy nulla! Játékosként tehetségesebb volt, mint az öccse, emberileg semmi! Most láttam, hogy belőle sem lesz igazán edző, ahogy Lacikából sem!

   
 • 1idealista2017november05.11:14ÚjVálasz

  Remek a csapat, nem kellene a fáradtságra sosem hivatkozni, hiszen mi vállaltuk
  a nemzetközi meccseket, nemde ??

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!