Sopron-Falco: Mester a tanítvány ellen

Norfleet még nem játszhat, de Borisov is megsérült.
 
 
 
 
 

Sopron-Falco: Mester a tanítvány ellen

Norfleet még nem játszhat, de Borisov is megsérült.

A 7. forduló egyik rangadóját a Sopron és a Falco játssza egymással. A hazaiak kicsit beragadtak a rajtnál, jelenleg 1 győzelemmel és 4 vereséggel tizenegyedikek, míg a vendégek 3 győzelemmel és 2 vereséggel negyedikek a tabellán. A szomszédvári derbi külön pikantériája, hogy Váradi Kornél először szállhat harcba tétmeccsen nevelőegyesületével, korábbi edzőjével és öccsével szemben.

Váradi Kornél, a Sopron KC vezetőedzője: Magyarország egyik legjobb csapata ellen játszunk holnap, amelyik nagyon jó formában is van. Nehéz meccset várok, szeretném, ha végre sikerülne agresszívan, keményen kezdenünk a találkozót. Az, hogy jól ismerem az ellenfelet, nem lehet akkora előny, hiszen ez pro kontra is igaz, ők is ismernek engem. Becsülettel dolgoztunk a héten, tudjuk, hogy hol akarjuk támadni a Falcót. Egyrészről ugyanaz a feladatom, mint a többi meccsen, a Sopron vezetőedzője vagyok, igyekszem maximálisan felkészíteni a csapatomat, de persze tagadhatatlan az is, hogy érzelmileg ez egy kicsit más lesz. Szombathelyen nőttem fel, voltam ott játékos és edző is, a másik oldalon játszik az öcsém, Szrecsko pedig nagyon jó barátom, de erre a két-két és fél órára ezt félre kell tenni, és csak a saját dolgainkra kell koncentrálni. Szeretnénk egy jó meccset játszani, Tóth Gergelyre még mindig nem számíthatok, a többiek játékra készek.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Megint egy Nyugat-magyarországi rangadó következik, nehéz meccset várok. Sopronban egyelőre nem jöttek úgy az eredmények, ahogyan azt szerették volna, de azért azt szögezzük le, hogy nagyon jó csapatuk van, egy remek edzővel. Váradi Kornéllal dolgoztam együtt, nagyon tisztelem őt, fiatal, ambiciózus, a legtehetségesebb magyar edző. Jól ismerjük egymást, de nem ez fog dönteni, hanem, hogy ki hibázik majd kevesebbet a pályán, ki tud jobban koncentrálni. Nagyon komplett csapatuk van, minden posztón jó külföldivel, Zagorac Európa-bajnok, Duvnjak, Watkins és a két kis amerikai is jó játékos, és akkor a magyarokról még nem is beszéltem. Biztos vagyok benne, hogy ennél jobbak lesznek, és hamarosan elindulnak felfelé. Veszélyes periódusban érkezünk hozzájuk, mert óriási nyomás van most a hazaiakon, rajtunk nincs semmilyen teher, de persze ez nem azt jelenti, hogy ne szeretnénk nyerni. Bízom benne, hogy egy jó meccsen sikerül. Sok utazás és mérkőzés van a hátunk mögött, Norfleet még nem tud játszani, remélem, hamarosan újra hadra fogható lesz. A tegnap esti edzésen Borisov combizom-húzódást szenvedett, hasonlóképpen, mint múltkor Perl, egyelőre még nem tudom, hogy mennyire komoly a baj, remélem, számíthatok rá.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!