Simon Kristóf Pécsen folytatja

Távozott a Falco 23 éves hátvédje.
 
 
 
 
 

Simon Kristóf Pécsen folytatja

Távozott a Falco 23 éves hátvédje.

A szombathelyiekkel idén bajnoki ezüstérmet nyerő Simon Kristóffal egyéves szerződést kötött a mai napon a Pécsi VSK-PANNONPOWER csapata. A 23 éves, 190 centi magas, 1-2-es poszton bevethető játékos a pvsk-panthers.hu oldalnak azt mondta, a fejlődése érdekében váltott.

– Az elején el kell mondanom, hogy nagyon jól éreztem magam Szombathelyen – mondta a kosaras. – Szívesen maradtam is volna, persze ezen nem kell meglepődni, hiszen a nevelőegyesületemről beszélek. Ugyanakkor úgy gondoltam, hogy a fejlődésemet szem előtt tartva új kihívásokra van szükségem. Persze, így is nagyon nehéz döntés volt eljönnöm Szombathelyről. Az viszont biztos, hogy a PVSK a lehető legjobb választás volt számomra. Csirke Ferenc személye, és az, ahogyan és amennyit használja a fiatalokat is ezt erősíti meg. Pécsről Halász Ákos eligazolt Körmendre, ezért is kerülhettem én képbe. Bár a helyére jövök, de azért nem teljesen azonos karakterű játékosok vagyunk mi ketten. Én 1-2-es poszton szoktam játszani, bár alkatomból adódóan a 2-es talán valamivel közelebb áll hozzám. Magammal kapcsolatban azt várom a következő szezonban, hogy fejlődjek amiben csak tudok. Csirke Ferenccel beszélve az elsődleges feladatom védekezésben és a támadások megszervezésében lesz. E mellett nagyon szeretném megmutatni, hogy pontszerzés terén is tudok segíteni a csapatnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!