A sereghajtóhoz utazik a Falco

A 24. forduló záró meccsén, vasárnap este a MAFC vendégei lesznek a sárga-feketék.
 
 
 
 
 

A sereghajtóhoz utazik a Falco

A 24. forduló záró meccsén, vasárnap este a MAFC vendégei lesznek a sárga-feketék.

A bajnokság 24. fordulójának záró mérkőzésén a MAFC fogadja a Falco-Vulcano Energia KC csapatát. A mérkőzés esélyesének a tabella harmadik helyét elfoglaló szombathelyiek számítanak. A fővárosiak talán abban bízhatnak, hogy idegenben általában nem sikerül annyira meggyőzően kosárlabdázniuk a vasiaknak, mint hazai környezetben. Jelentős érvágás viszont a hazaiak szempontjából, hogy Uros Duvnjakot sérülés miatt több meccsre elveszítették.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC vezetőedzője: Nincs más lehetőség, meg kell nyernünk ezt a találkozót annak érdekében, hogy bebiztosítsuk a helyünket az első ötben. Biztos, hogy nem lesz könnyű mérkőzés. Ezt attól függetlenül mondom, hogy a MAFC a tabella utolsó helyén áll. Nagyon veszélyes csapatról van szó, hazai pályán bárkit meglephetnek, ráadásul legutóbb Zalaegerszegen is nagyon jó, szoros meccset játszottak. Duvnjak kiesésével elsősorban Smith és Sihota játékára kell koncentrálnunk, fontos, hogy ne kerüljenek jó ritmusba. A védekezés lehet a kulcs, de természetesen a támadó oldalon is jó teljesítményt kell nyújtanunk, ha győztesen szeretnénk hazatérni. Mindenki egészséges, nincsen sérültünk.

Garai Péter, a MAFC vezetőedzője: Uros Duvnjak sérülése nem érkezett jókor. Végre összeállt a játékunk, erre elveszítettük az egyik alappillérét. Ezért most ebben a helyzetben Misek Leventének, vagy Polyák Lászlónak előre kell tudnia lépni. Hazai pályán minden mérkőzésen győzelmi esélyünk volt. Ehhez szeretnénk magunkat tartani, és legyőzni a jóval esélyesebb Falcót. A szombathelyieknek nagyon erős csapatuk van, és a legjobb három közé sorolnám őket, de ettől függetlenül bízom a meglepetésben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!