A sereghajtó ellen zárja az alapszakaszt a Falco

Perl és Balmazovics sem játszik.
 
 
 
 
 

A sereghajtó ellen zárja az alapszakaszt a Falco

Perl és Balmazovics sem játszik.

A férfi alapszakasz a 25. fordulóval zárul. Pénteken a sereghajtó Serco-TF-BP a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatát fogadja. Az újonc már biztos, hogy az utolsó helyen zár, a sárga-feketéknek nyerniük kell ahhoz, hogy biztosan megőrizzék harmadik helyüket. Mindkét oldalon lesz hiányzó.

Ales Pipan, a Serco-TF-BP vezetőedzője: A heten a fiúk maximálisan edzettek, mindent megvalósítottak, amit kertem tőlük. Nem tudtuk, hogy Jonas tud-e játszani a következő mérkőzésen vagy sem, sajnos a Fegyelmi Bizottság döntése alapján a holnapi találkozót még ki kell hagynia. Viszont a középszakaszt mar szinte teljes csapattal tudjuk elkezdeni.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Az első háromban szeretnénk végezni az alapszakasz végén, ehhez nyerni kell Budapesten. A játékosaimnak elmondtam, ez lesz a legveszélyesebb meccs a szezonban, bizonyos értelemben sokkal nehezebb, mint a többi. Ha ugyanis nem leszünk mentálisan készek, nem leszünk rendben fejben, csak ölbe tett kézzel várjuk, hogy a győzelem jön magától, akkor nagy hibát követünk el. Erről elég sokat beszéltünk a héten. A TF az utolsó pár meccsén megmutatta, hogy mennyire veszélyes tud lenni, hiszen Szeged visszajöttek húsz pontos hátrányból is, csak az utolsó percekben kaptak csak ki, akárcsak Szolnokon, ahol a hajráig egál mérkőzést játszottak. Ez elég figyelmeztető jel kell, hogy legyen. Nagyon tisztelem a TF vezetőedzőjét, elképesztően nagy tudással rendelkező szakember, jól ismerem, kiváló tréner. Vannak problémáink, Perl és Balmazovics nélkül állunk fel, de így is nyerni kell. Előbbinél még nem kockáztatjuk meg a húzódását, míg utóbbi kapott egy rúgást a térdére, vérömleny keletkezett, nagy fájdalmai vannak, semmilyen érdemi munkát nem tud végezni jelenleg.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!