Sekulovic: Decembertől álomszerű volt minden

Törökországban kapcsolódik ki a Falco sikeredzője, aki csak szuperlatívuszokban tud beszélni a legutóbbi szezonról.
 
 
 
 
 

Sekulovic: Decembertől álomszerű volt minden

Törökországban kapcsolódik ki a Falco sikeredzője, aki csak szuperlatívuszokban tud beszélni a legutóbbi szezonról.

A BB1.hu idén is folytatja szokásos év végi sorozatát. A szezon végeztével most ismét arra kérték a kosaras portál szerkesztői a csapatok edzőit, hogy válaszoljanak négy kérdésre, amelyekből kiderül, hogy mennyire elégedettek csapatuk produkciójával, mi az álomcsapatuk, mi volt számukra a szezon legnagyobb meglepetése, és mivel töltik nyári szünidejüket.

Srecko Sekulovic, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

1. Mennyire volt elégedett saját magával és csapatával?
2. Hogyan állítaná össze a 2016/2017-es szezon álomcsapatát?
3. Mi volt a bajnokság legnagyobb meglepetése?
4. Mivel tölti a nyarat, hol pihen?

1. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a szezonunkról, egyszerűen fantasztikus volt. Nem foglalkoztunk semmivel, csak végig csináltuk, ami a feladatunk, nagyon keményen dolgoztunk, és a végén meg is lett az eredménye. Egy ilyen idény után nem is lehet más az ember, csak boldog és elégedett. Senki nem várta a Falcótól, hogy második lesz, vagy döntőt játszik, én azonban nagyon bíztam a játékosaimban, ők pedig elhitték, hogy együtt, közösen sikeresek lehetünk. Persze volt periódus, amikor gödörben voltunk, nehezen indult számunkra a bajnokság, sok problémánk volt, a válogatottjaink csak három héttel a rajt előtt csatlakoztak a kerethez, kellett egy kis idő, mire megismerték egymást a játékosok. December után aztán tökéletes, álomszerű volt minden. Úgy érzem, kihoztuk magunkból a maximumot, persze egy ötmeccses döntő után felmerül az emberben, hogy jó lett volna bajnoknak lenni, de én ugyanúgy sikerként könyveltem el ezt a második helyet is.

2. B.Taylor – Govens – Kromah – Lóránt – Keller Á.

3. Sok meglepetés volt a szezon során. Először is a saját csapatomat mondanám, szerintem az ezüstérem megszerzése óriási meglepetés volt. Ezen kívül kiemelném pozitívumként a ZTE szereplését is, szerintem ők is hatalmas eredményt értek el. Negatívum talán a Szolnok és a Paks gyengélkedése volt, a bajnokság előtt mindkét csapat a nagy favoritok között szerepelt, jó eredményt várt tőlük a közvélemény. Néha van ilyen, hogy egy szezon nem sikerül…

4. Vasárnap indulok a feleségemmel két hétre Törökországba. Kell egy kis kikapcsolódás, regenerálódás, nagyon hosszú volt a bajnokság, nem is fizikálisan, hanem inkább mentálisan fáradtam el. Az alapozást augusztus közepén kezdjük meg.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!