Ray Turner lesz a Falco centere

Szekulovics megtalálta az utolsó láncszemet is, kész a sárga-feketék kerete.
 
 
 
 
 

Ray Turner lesz a Falco centere

Szekulovics megtalálta az utolsó láncszemet is, kész a sárga-feketék kerete.

A Falco KC Szombathely szerződtette a 26 éves amerikai centert, Ray Turnert. A 206 centis, 104 kilós légiós legutóbb az ausztrál Rockhampton Rockets csapatában szerepelt, ahol 11 mérkőzésen 22.5 pontot, 12.3 lepattanót és 1.7 blokkot átlagolt.

Az előző szezonban a japán ezüstérmes Akita Happinets csapatát erősítette, ahol 54 mérkőzésen 15.7 pontot, 10.0 lepattanót és 1.0 blokkolt dobást tudott felmutatni. Turner korábban a ciprusi Apollon csapatában is megfordult.

Ray Turner

Gráczer György ügyvezető elmondta, Turner szeptember 1-jén csatlakozik a csapathoz, és 15 nap próbajátékon vesz részt. Ezzel a sárga-feketék kerete végleges (amennyiben a két légiós megfelel a próbajáték során), ötödik külföldit egyelőre nem igazol a klub.

Nyári játékosmozgás a Falco KC Szombathely csapatánál:
Érkezett/Érkezhet: Ray Turner (Rockhampton Rockerts - Ausztrália), Lester Medford (Baylor University - USA), Darrin Govens (ZTE), Alekszandar Pustahvar (BC Mures – Románia), Tóth Norbert (Körmend), Kovács Péter (Szolnok), Szrecsko Szekulovics (JKSE, edző)
Kölcsönből visszatér: Miljan Rakics
Maradt: Simon Kristóf, Váradi Benedek, Hódi Patrik, Bognár Kristóf, Durázi Krisztofer, Kovács Bence, Kozma Gergő
Távozók/Távozhat: Jermaine Thomas (?), Bradford Burgess (Alba Fehérvár), Marcus Relphorde (?), Ryan Wright (Szolnok), Miljan Rakics (?), Bagó Martin (ASE), Bazsó Brúnó (JKSE), Kálmán László (edző).

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!