Pokoli hangulatot kér a Brigade szurkolói csoport

Közlemény a hétvégi Falco-Körmend meccsről.
 
 
 
 
 

Pokoli hangulatot kér a Brigade szurkolói csoport

Közlemény a hétvégi Falco-Körmend meccsről.

A Brigade szurkolói csoport közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a hétvégi vasi kosárrangadó kapcsán, ezt most változtatás nélkül közöljük:

Tisztelt Falco szurkolók!

Ismét elérkeztünk a szezon egyik legfontosabb mérkőzéséhez, a vasi rangadóhoz. A Brigade szurkolói csoport arra kér mindenkit, hogy csak az álljon a G-szektorban a B-közép helyére, aki a mérkőzés elejétől a végéig teli torokból szurkol is csapatunknak.

Mivel nagy örömünkre telt ház lesz, vélhetően vasárnap olyanok is kijönnek majd a meccsre, akik ritkábban járnak az Aréna Savariában. Ez persze nem baj, sőt örülünk is minden új arcnak, ám arra kérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten segítse a munkánkat. Erőnk az egységben rejlik, nálunk nem divat a széthúzás, a lelátói veszekedés…

Az elmúlt két évben a csapathoz hasonlóan mi is igyekeztünk kihozni magunkból a maximumot. Közösen elértük azt, hogy az Aréna Savaria szinte bevehetetlen várnak bizonyul. Ezt, és a remek hangulatot klubszínektől függetlenül szinte minden ellenfelünk elismerte már, legyen szó hazai bajnokiról, válogatott meccsről, vagy FIBA-kupa mérkőzésről.

Teremtsünk ismét poklot a Sugár úton! Remegjen meg az ellenfél keze minden egyes dobásnál! Idén még veretlenek vagyunk az Aréna Savariában, és szeretnénk, ha ez így is maradna!

Végezetül még arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy ne üljön fel a provokációnak, érkezzen az akár hivatalos személy, vagy az ellenfél szurkolói részéről. Csak saját magunkkal és a csapatunkkal foglalkozzunk!

Hajrá Falco!

Brigade szurkolói csoport

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!