„Perl Zoli mindent bedobott”

Dancsecs örül, hogy sima lett a MAFC-meccs vége, mert így a fiatalok is lehetőséget kaptak.
 
 
 
 
 

„Perl Zoli mindent bedobott”

Dancsecs örül, hogy sima lett a MAFC-meccs vége, mert így a fiatalok is lehetőséget kaptak.

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely sima, 96-61-es győzelmet aratott a MAFC ellen. A sárga-feketéknél lehetőséget kapott a 17 éves irányító, Dancsecs András is, aki 7 perc alatt 9/9-es pontmutatót és 1 gólpasszt tudott hozzátenni.

- Nagyon jól kezdtünk. Ültek a dobásaink, Perl Zoli remekül kezdett, mindent bedobott. A harmadik negyed elején volt ugyan egy kisebb hullámvölgy, de aztán el tudtunk lépni, így végül nagyon sima meccs lett a végére. Örülök neki, hogy mi fiatalok is lehetőséget kaptunk - mondta Dancsecs, aki - az Alba elleni után - élete második A-csoportos meccsét játszotta.

A vendégek 24 éves bedobója, Misek Levente 30 perc alatt 2 pontot dobott és 3 lepattanót szerzett. Ez a szombat most nem róluk szólt…

- Nagyon nehéz megszólalni egy több mint harminc pontos verség után. Nagyon jól kezdtünk, de csak az első nyolc-kilenc percben voltunk egyenrangú ellenfelei a Falcónak. Teljesen felőröltek minket, pedig készültünk a gyors játékukra, de egyszerűen nem tudtunk mit tenni... - értékelt Misek, aki egy hatalmas mokkát viselt a bal szeme alatt. - Véletlen összefejelés volt. Kétszer már felszakadt a bőr, most szerencsére nem.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!