Perl nem játszik a Szeged ellen

Utolsó hazai alapszakasz-meccsére készül a Falco.
 
 
 
 
 

Perl nem játszik a Szeged ellen

Utolsó hazai alapszakasz-meccsére készül a Falco.

A jelenleg negyedik vasiak már biztos, hogy a felsőházban, a tabella utolsó előtti helyén álló szegediek pedig biztos, hogy az alsóházban folytatják az alapszakasz után. Az azonban korántsem mindegy, hogy ki mennyi győzelmet visz magával a középszakaszra.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: A Szeged mindenféle nyomás nélkül jön Szombathelyre. A helyzetükből adódóan ők vélhetően már a play outra készülnek, szeretnének az első osztályban maradni. A nyomás nélküli csapatok mindig a legveszélyesebbek, ettől függetlenül úgy érzem, hogy sok minden tőlünk függ. A Szeged a szezon során már többször is megmutatta, ha nem állsz készen, nem készülsz fel maximálisan, sok veszélyt okozhat. Mi igyekszünk felkészülni, és száz százalékosan, maximálisan fókuszálni, elsősorban a saját dolgainkra. Ezúttal is a legjobbunkat próbáljuk nyújtani. Perl nem játszik izomsérülés miatt, nem annyira komoly a helyzet, de jobb, ha most nem kockáztatunk, mert a felsőházban nagy szükségünk lesz rá is.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedák vezetőedzője: Nagyon nehéz meccset várok, a Falco remek csapat, öt légióssal és két válogatott játékossal. Próbálunk saját magunkkal törődni, hogy sikerüljön jobban játszani, mint az elmúlt időszakban. Szeretnénk stabilabb játékot mutatni, nem csak 10-20-30 percig, megpróbálunk minél kevesebb hullámvölggyel kosarazni. Nekünk holnap nincs mit veszíteni, a Falco az esélyesebb. Ez persze nem jelenti azt, hogy komolytalanul állnánk hozzá, és hogy ne lenne fontos, hogy mi történik a pályán. Ha véletlenül tudnánk valahogy nyerni, az óriási bravúr lenne. Pozitívan kell hozzáállni, maximális koncentrációval. Vágvölgyire már nem számíthatok ebben a szezonban, a többiekre viszont igen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!