Négybe juthat a Falco

Lezárhatják a Kaposvár elleni párharcot a sárga-feketék.
 
 
 
 
 

Négybe juthat a Falco

Lezárhatják a Kaposvár elleni párharcot a sárga-feketék.

Akárcsak az alapszakasz során, úgy a negyeddöntő eddigi mérkőzésein is mindig a hazai gárda nyerte a két együttes összecsapását. A Kaposvárnak ezúttal is szüksége van a győzelemre, ha továbbra is talpon akar maradni, hiszen a szombathelyiek diadala azt jelentené, hogy a Falco bejut a legjobb négy közé.

Srecko Sekulovic, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Nagyon sűrű a programunk, sok kemény meccset játszunk, ezért igyekeztünk az utóbbi napokban a játékosok regenerálódására fektetni a hangsúlyt, bízom benne, hogy ez sikeres volt. Természetesen ezúttal sem várok könnyű összecsapást, mindig szorosan alakultak eddig a Kaposvár elleni csaták, idegenben pedig még nehezebb. Most azonban csak az lebeghet a szemünk előtt, hogy befejezzük a negyeddöntőt és a négy közé jussunk. Legutóbb Kaposváron nagyon gyenge támadójátékot mutattunk be, a második félidőben például egy hárompontost sem dobtunk, a védekezéssel nem volt gond. Abban viszont biztos vagyok, hogy még egyszer nem dobunk ilyen gyenge százalékkal. Zigeranovic kedden is sérülten játszott, most sem száz százalékos még, de pályára fog lépni, mint ahogyan mindenki más is.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Egy ilyen párharcban felesleges arról beszélni, hogy ki milyen állapotban van, hiszen nyilván mindkét edző igyekszik frissíteni a játékosait. Az a legfontosabb, hogy nincsen súlyos sérültünk, mindenki a rendelkezésemre fog állni pénteken. Egyetlen egy célunk van, hogy ötödik meccsre kényszerítsük a Falcót és kiszolgáljuk a közönségünket, erre minden esélyünk megvan. Sok olyan játékos van a csapatunkban, akik komoly play-off múlttal rendelkeznek, jól tudják kezelni ezt a helyzetet, de összességében nincs extra nyomás rajtunk amiatt, hogy akár ez lehet az utolsó meccsünk a szezonban. Reálisan nézve már így is túlteljesítettük magunkat a bajnokság során, nincs plusz elvárás a játékosokkal szemben, magunknak és a közönségünknek szeretnénk megfelelni és bizonyítani. Nem az a típusú edző vagyok, aki szeret a mérkőzés előtt a taktikáról beszélni, így ezúttal sem szeretnék, a találkozón majd minden kiderül, a győzelem a legfontosabb.

 
 
  • 1iszek2017május19.08:41ÚjVálasz

    Szekulovics:"Nagyon sűrű a programunk...".Na, és?
    Más naponta (!!!) megy dolgozni, a pattogtató játékosok fizetésének töredékéért. Nekik ez a "dolguk". Ha kell naponta 3 műszakban dobálgassanak, ezért fizetik őket.
    Regenerálódás. Aludják ki magukat, aztán regenerálódnak. Ha meg nem, akkor degenerálódnak.Ennyi. Mindenki végezze a munkáját, aztán ne okoskodjon, meg mentegetődzön.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!